"Nawet jeśli nie miałeś cheatów, to sam się przyznałeś do posiadania: "Free mouse auto cliker 3.4.3", czyli modyfikacji wspomagającej rozgrywkę (§4 pkt. 1). Co prawda moderator podał zły powód, ale ban jest właściwy. " Przez twoja wypowiedz można rozumieć ze każdy inny lancher niz orginalny oraz paczki tektur oraz inne bajery jak optifine i wiele innych są zabronione bo kurwa " wspomagaja rozgrywke". Nie zrozumialem jest dla mnie to ze banuje sie osoby za takie cos, rozumiem jak by to moze mialo miejsce w walce czy cos,i faktycznie dawało by mi jakas przewage. A nie kurwa ban na 10 dni bo mi sie w myszke nie chcialo klikac (GDZIE INNY GRACZ DOSTAJE BANA ZA WOLFRAMA NA 7 DNI). Chore.
Jak zawsze problem. Jak ci się w myszkę nie chce klikać to sobie połóż coś na przycisk - oryginalne i legalne. Na jaka chorobę ściągać jakieś bezużyteczne programy żeby "myszka sama klikala".
Żeby nie kłaść czegoś na przycisk. Pozatm nic w tym regulaminie nie jest dokładne a ja mam sie domyślać czy kurwa optyfine jest dozwolone czy nie, czy moze autoclikera nie mogę sobie włączyć, jak nie ma dokładnie rozpisanego to powinny byc ostrzeżenia za pierwszym razem.
Zabijanie "używanie miecza" nie wystarczy polozyc cos na myszce. z tego co wiem wspomagacze sa zarobione oprócz mapki i optifine wiec co sie bulwersujesz małolat Za te bulwersy i piekna polszczyznę jakiś warn proponuje
"Zabijanie "używanie miecza" nie wystarczy polozyc cos na myszce." Co chcesz przez to niby powiedziec ?
W sklepie np wystarczy trzymać zeby sie kupowało np kładziesz telefon i sie kupuje , a w mieczu trzeba klikać stad nazwa auto klicker , wiec to było skierowane do phantom'a ze nie dałoby polozyc cos na myszce bo z videło mi dostarczonego to pigmeny bił i o dziwo nie odrzucalo go przy ataku pigmena
Na filmiku mi przedstawionym było inaczej polecam sprawdzić bo moze dany gracz nie tylko auto klickera używa
Nie ma mozliwosci zeby jakikolwiek pigmen mnie uderzył gdyz odstep od nich wynosi jedna kratkę i widać tylko ich stopy przez polplytke. Moze pomyliło wam sie z obrażeniami od braku jedzenie bo takowe dostawałem ciagle.
Umarłbyś dostawałeś ale to juz nie do mnie ja nie posiadam i nie jestem autorem filmiku Admin zamknął temat, wiec zostało ci czekanie tyle z mojej strony
Umarłbym ? Wiesz co to jest buff od latarni z regeneracja ? Mógłbym cały dzień bez jedzenia stać i dalej bym zył.
Tak czy siak, mam nadzieje ze wiele osób dzięki mnie wyrobiło sobie zdanie na temat tego serwera i administracji.