1.Nick z gry: adam104100 2.Data otrzymania bana: 2015-03-27 3.Sytuacja oraz powód otrzymania bana: ,,Zabijanie koni na dzialkach innych graczy'' 4.Dlaczego miałbyś dostać UB ?: To nie było tak jak było napisane w banie. Wchodziłem sobie na obce działki i konie, które się tam znajdowały miały siodła, więc jeździłem sobie na nich. Skakałem, hasałem na nich i konie zaczeły się dusić w ścianie, bo wiadomo skakałem itd. Reconnect dał mi bana na 14 dni. Po pierwsze czy jest na to jakiś dowód. Po drugie czemu ban na 14 dni, a nie na 12 h. Po trzecie to nie jest wykorzystywanie bugów na niekorzyść serwera
Rzucałeś w konie potkami które powodowały ze ubywało im życie i pisałeś na czacie, że zabijasz konie na działce yonego i sprzedasz siodła i zbroje. Ban dałem na odpowiedni czas od stopnia wykroczenia. Nie na niekorzyść serwera lecz w celu wzbogacenia się. Film wysłałem na pw do Admina
Mówiłem że bawiłem się tymi końmi a to że gineły to wiele do życzenia pozostawia. Wg. mnie to była normalna zabawa
Potki przez przypadek pisanie na chacie przez przypadek zabicie konia przez przypadek, człowieku ty powstałeś chyba przez pr ypadek
Popieram adama z tymi nie ogarami i po drugie co jest zlego w zabijaniu koni rozumialbym jak by byly kupione a jak nie to chyba może
Krystain981 to przyjde sobie na twoją działkę i pozabijam ci konie bo mi się nudzi i zabiore sobie zbroje i siodła z nich i sprzedam, co ty na to?
Nie było wykorzystywania bugów na niekorzyść serwera, tylko właściciela działki. Bezpieczeństwo własnej działki leży we własnym zakresie, a administracja/ekipa nie zajmuje się tym. Pomocnik został ostrzeżony.