Witam czy byla by mozliwos aby pod podaniami na pomocnika dodawaniie komentarzy adminie ty i tak tego nie czytasz to po co ma sie robic spam i czeste klotnie
Źle trochę napisałeś, ale zrozumiałem i uważam, że to bardzo dobry pomysł... Przez niepotrzebne posty pod podaniami naprawdę tworzą się kłótnie... Każdy wie, że administrator i tak tego nie czyta. Jestem na T-A-K! Pozdrawiam Max!
Cóż, o jedną atrakcję bedzie mniej, przeżyjemy xd Sqrim, odmienne zdania, to nie jest kłótnia. A forum jest od tego żeby każdy mógł się wypowiedzieć jak mu coś na * wątrobie* leży. Chęć wypowiadania się i tym samym obecność graczy na forum, sprawia że OWE FORUM tętni życiem xd.
Zaczynasz kombinować. Nie podoba mi się to. Wysuneli tezę ze jestes fejkiem i nagle wylaczcie komentarze pod podaniami.
Phantom to ,ze jestem fejkiem a nie jestem to wredne ,majce uniemozliwic mi zostanie pomocnikiem komentarze
Przepraszam, większość sqrim ty zdecydowanie tak, szczegolnie po twoich bulwersach ze inni komentują negatywnie. Nie bulwersuj sie admin napewno nie bierze pod uwagę oceny innych a napewno nie zwykłych graczy czekaj na "wyrok" i przyjmij go na klate