1. Nick w grze: SebaDB 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Phantom_Screw 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 20.02.2015 5. Dowody: "Nie było wykorzystywania bugów na niekorzyść serwera, tylko właściciela działki. Bezpieczeństwo własnej działki leży we własnym zakresie, a administracja/ekipa nie zajmuje się tym. Pomocnik został ostrzeżony. " Pozwoliłem sobie zacytować słowa XInfiniteraX. Wynika z nich jasno ze bugi typu przechodzenie koniem przez drzwi jest dozwolone. 20.02.2015 o godzinie 16;07 gracz Metaxon dostał za przechodzenie koniem przez drzwi bana na 7 dni on moderatora Phantom_Screw. Jako ze z słow administratora wyraznie wynika ze ten ban był niesłuszny, oczywiste jest moje oburzenie. Według mnie Phantom_Screw powinien odbyc taka sama kare jak Metaxon, czyli temp na 7 dni.
"Nie było wykorzystywania bugów na niekorzyść serwera, tylko właściciela działki. Bezpieczeństwo własnej działki leży we własnym zakresie, a administracja/ekipa nie zajmuje się tym." Skopiowane słowa XinfiniterX. Wiec nie mow mi nic o regulaminie człowieku.
§8.4 reconect, adam104100 yyyyy ? dowod ? prosze wejdz w zakładke bany i skargi, na 2 strinie masz skarge raddipl - metaxon
Kox666 myśle, ze jestes tylko kolejnym typkiem który myśli że załatwi degrady. Polecam znalezc sobie inne zajecie (np. budowanie albo pvp) i życze miłej gry, żegnam
I dalej reconnect §8.punkt 4, po co tu tu piszesz ? ułomny jestes czy jak ? takie rzeczy to mi w grze napisz na /msg a nie zasmiecacz tu. Sytuacja jest opisana powyzej i tylko debil nie zauwazy ze mam racje.
Hejterku idź juz z tego serwera. Moje zalic się szybciej, teraz sprawa zamknięta. Jak masz jakiś problem to zatrzymaj go dla siebie. Zamknąć te bezsensowne skargi [hr] PS. Umiesz czytać? ZABIJANIE KONI to nie bug, ale przechodzenie nim przez ściany juz tak.
Przyglupie przechodzenie koniem przez drzwi nie jest bugiem na niekorzyść serwera, nie zwracaj mi uwagi ze ja czytac nie umiem debilu bo piszac to dajesz swiadectwo ze ty nie ujmiesz. Infiniter stwierdził ze zabijanie koni to tez bug debilu tylko nie na niekorzyśc serwera.. Twoja wypowiedz jest bezsensowna i bylo zatrzymac ja dla siebie, lizodupcu.
Pokazujesz jakim jestes chamem i skończonym frajerem. Słownictwo na poziomie gimba-. Ban juz dawno się skończył a ty teraz, około 2 tygodnie po fakcie mówisz żebym ja miał tempbana. Równie dobrze za te strony którymi spamiles powinienies dostać perma i byłby spokój. I ja juz się tu nie wypowiadam, mieszaj mnie z błotem. Mało mnie obchodzi twoje marne zdanie na mój temat.
Kox narazie upomnienie słowne. Stopuj słowa. Zamykam Infi się wypowie. p.s. sorki za błędy jestem na telefonie