Czemu wchodzę na serwer i pisze ze dostałem bana za budowanie mechanizmów lagujacych serwer ??? LOL nigdy nie budowałem takich maszyn :shit:LOL:banansex: rlsex: wiec chce Ub, a nawet jesli to chce ss Nie pisze tego w odwołania od banów poniewaz to jest jakas pomyłka... Ja na creative nie buduje lagujacych maszyn tylko miasto bo poco miał bym takie cos budowac a nwet jesli jest to zbudowane to nie moje dzieło,ale jesli taka maszyna jest na mojej działca to dajecie bana MychaTemu a nie mnie bo on był dodany do jednej z mojich działek
Myśle, że w banie nikt sie nie pomylił. Jeśli Mychaty to zbudował to mimo to ty za to odpowiadasz, ponieważ to ty odpowiadasz za dodawanie graczy do działek i za ich czyny (Odwołując się do regulaminu)
ok potwierdzam jest to na mojej działce bo weszlem na inne konto i to zobaczyłem -_- :shit: :dodgy: czy jak by to zostało to do jutro usiniete to mugł bym dostac UB ???tylko sie musze sie spytac kolegi czy da rade to usunac. No i jest to oczywiscie na tej działce co dodałem Mychatego -_- :shit: :dodgy: .
1. Bana nadałem ja, poprosiłem nawet o pomoc Nazilord24, który stwierdził że nie tylko mi to laguje. 2.Ty odpowiadasz za to co znajduje się na twojej działce. 3.Ban jest z tego co pamiętam na 10 dni tak więc możesz te 10 dni poczekać.
Max aka MartynaMax Liczba postów: 93 Dołączył: Jan 2015 Reputacja: 1 RE: [Pytanie] !?!? A wgl ogarnij się... Wstawiając takie zboczone obrazki obrzydzasz forum. ________________________________________________________________________________________ Te emoty są w zestawiec CA, więc jak masz pretensje to miej je do Admina nie do niego