1. Nick w grze: [Nie podam Xd] 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Aikoo 3. Serwer: Creative 4. Przybliżona data: 17.03.15 5. Dowody: Nie mam , ale nie sztuką jest zauwarzyć że Aikoo się "opierdala". Gracze klną , floodują - Aikoo nie reaguje , gracze zadają pytania i na globalnym i na /msg Aikoo - też zero reakcji. Proponowałabym , nie ostrzeżenie ale degradzik dla koleżanki ;> Ps.Proszę nie usuwać wątku , tylko poczekać na admina
Cała skarga jest jakąś kpiną - Brak nicku - Brak dowodów - Może chociaż godzina o której sie to działo? [hr] Swoją drogą zauważyłem, że gracze (Może gracz) składają/a skargi na Ekipę ale z nowych kont i nie podają prawdziwych nicków co wydaje się trochę podejrzane i polecałbym to sprawdzić przez Administratora
Nie pamiętam o której godzinie dokładnie , ale gdzieś pomiędzy 13-17 bo w tedy byłam na serwie A co do mojego nicku , nie podam go , ale mogę zdradzić tyle że jestem przyjaciółką najmniej lubianej dziewczyny z serwa
DejVoo , dowody można łatwo zauwarzyć na serwie A jeśli już tak chcecie te SS , to jutro wbiję , zrobię bałagan Aikoo i zobaczycie