Dokładny nick w grze:Xadios Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-3 godzinny zależy ile mam zajęć Ile masz lat:16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)Najwięcej czasu spędzam na Survival Jak długo grasz w Minecraft:w minecrafta gram 3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:około pół roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nigdy nie miałem bana Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Tak dużo razy najwięcej funkcji Adminów Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Chyba obecnie tylko Pomocnik ma komede /kick Dlaczego Ty:Ponieważ poprawiłem się swoim zachowaniem pomagam innym graczom gdy niema jakiegoś moda czy pomocnika i raczej dużo spędzam czasu na serwerze Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Wysoki brunet, niebieskie oczy, inteligentny. Lubie grać na kompie Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?:Jak się mi generuje teren to widzę bloki dźwiękowe (coboidy) Można przechodzić koniem przez ścianę lub drzwi Jeżeli żuci się enderperłą w drzwi można przedostać się na drugą stronę Na Spawnie słyszę głos pigmenów. Wymień kilku członków ekipy:ViceAdministrator:MrAstar Właściciel:XInfiniterX Mod:recoonect Mod: Phantom_Screw Nie znam więcej ników Jakie obowiązki ma Pomocnik:Pomagać innym graczom gdy mają jakiś problem Pomoc modom ogarnięcia czatu Zgłaszać jakieś problemy ze serwerem Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. Dziękuje
Jestem na NIE ! - Podanie mało rozpisane - W ogóle nie widzę cię na Survivalu choć gram na nim bardzo dużo - Napewno nie gracz pół roku - Brakuje kilku punktów
Dlatego mnie możesz nie widzieć bo nie pisze za często na czacie [hr] I pól roku gram na pewno bo tyle mam Svipa
A powinieneś , ponieważ chciałbyś być pomocnikiem , a nie widzę jak pomagasz na serwerze , a to jest obowiązek każdego pomocnika
A dlatego dołączyłem w Lutym ponieważ miałem bana na forum za dawną akcję z włamaniem na konta innych gracz ale za słownictwo a nie dlatego że sie włamywałem -Nie miałem lunchera do wersji 1.8 którą znalazłem na stronce serwera craftapple [hr] kajtym pomagam ale możliwe że tego często nie widzisz
Xadios , ale skoro miałeś bana za takie wykroczenie no to chyba nie powinieneś zostać pomocnikiem . Jak już mówiłem BARDZO dużo czasu spędzam na Survivalu a jakoś i tak nie widzę , że pomagasz , ale decyzje zostawmy adminowi no bo w końcu on wybiera czy akceptuje lub odrzuca. A pozatym widzę , że napisałeś w punkcie "Wymień kilku członków ekipy" napisałeś też administracje , która nie jest ekipą.
- Vice i Admin to nie ekipa - Podanie krótkie - [opisz siebie w kilku długich zdaniach] Jedno zdanie i to o wyglądzie, a po co komu wiedzieć jak wyglądasz ? - Nie udzielasz się na czacie i nie pomagasz graczom [przynajmniej nie widziałam] - Na forum się nie udzielasz Jestem na NIE. pozdrawiam
Na nie -brak prexifu -malo rozpisane -nie pomagasz -nie udzielasz sie na forum za rowno jak na minecraftcie
Okej dziękuje na szczere odpowiedzi Ale z tym że nie gram na serwerze to sie nie zgadam prawie codziennie wbijam na serwer