Dokładny nick w grze:Arvius Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4h czasami o wiele więcej Ile masz lat: 20 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Seablock Jak długo grasz w Minecraft: Gram od wersji 1.7.3 ale miałem długą przerwę,więc wychodzi na to, że jakiś rok już gram. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gdzieś na samym początku lutego dołączyłem na wasz serwer. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:Nie, nie miałem. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Nie ale jeśli ktoś potrzebował pomocy to jej udzielałem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je)omocnik może wyrzucić gracza z serwera komendą "/kick nazwa gracza" ale musi mieć powód. Dlaczego Ty: Dlaczego Ja? Cóż, gdy ktoś potrzebuje pomocy staram się tej osobie pomóc, jestem cierpliwy jeśli ktoś czegoś nie rozumie to staram się to wytłumaczyć w jakiś prostszy sposób. Jeśli jest kłótnia między graczami to staram się załagodzić sprawę(chociaż może nie powinienem). Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Mateusz, jestem studentem informatyki na UMCS w Lublinie. Interesuję się fantastyką oraz militarią. Czytam książki o tej tematyce. Gram w różne gry planszowe i jeżdżę na konwenty związane z fantastyką. Oglądam również anime. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Póki co nie spotkałem się z żadnymi błędami. Wymień kilku członków ekipy: DejVoo,pat277,reconnect,Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik musi przede wszystkim pomagać graczom jeśli potrzebują pomocy. Po drugie, uspokajać czat, jeśli są jakieś spamy czy "spiny" pomiędzy graczami. Po trzecie mają zgłaszać problemy/skargi itd. do wyższej administracji. Za wszystkie błędy przepraszam, jeśli takowe się znajdą w podaniu. Może być trochę nie czytelne ze względu, że słabo sie orientuję w pisaniu postów na forach.
Jestem na bardzo małe tak , ponieważ : + Podanie nie należy do najlepszych ale nie jest złe + nie widzę błędów w podaniu . - podanie mało rozpisane - mały staż na serwerze (luty 2015) - nie wysiliłeś się w punkcie "Wymień kilku członków ekipy:"
Jestem na małe T-A-K. Dlatego,że: - Nie udzielasz się na forum. - Nie udzielasz się na czacie globalnym ( globalu) - Podanie na 3 czyli nie za ładne. 0_o Ale mimo tego trzymam za ciebie kciuki!!! B) Mam nadzieje, że ci się uda.
1.Nie udzielam się na czacie globalnym bo nie mam na to czasu (bez urazy). 2. Nie piszę na forum ponieważ nie za bardzo interesują mnie gry w stylu "liczymy do 1000" a co do oceniania podań ludzi to myślałem, że tylko ludzie z ekipy mogą to robić. 3."Wymień KILKU członków" myślałem, że kilku to tak 4-5 osób. Chyba, że to takie podchwytliwe i miałem każdego wymienić.