Kolego kurde nie obrazaj mojego kolegi bo ci przyjebie. Sorry za slowa [hr] Kurde fejm zaraz wpadne w szal i cie bede wyzywal [hr] Nie, kurwa zobaczylem reszte komentarze fejm ty jebanas tlusta swinio. Sorry wpadlem. W szal
Patryk ty mi przyjebiesz hahah bardzo smieszne jak na krzesle staniesz to nie przerosniesz mnie jestes zalosny 13 latkiem ,ktory mysli ,ze jest fajny a gowno wie,wiec skoncz gadke morda w jadra i wypierdalaj dajpierw dziecko naucz sie co to znaczy kurwa,przyjebac bo przyjebac to nie znaczy powiedziec przyjebac Powiem cie ptaryk tyle PIZDA W NECIE PIZDA W SWIECIE
Słuchajcie! Admin podjął decyzje, nikt nie ma już na to wpływu. Owszem, też jestem lekko smutny że Aikoo już nie ma w ekipie, ale bez przesady. Na czacie panuje teraz jakaś wojna. :dodgy: Zdanie Administratora jest ostateczne i niepodważalne. Tak więc już skończcie tą"wojne" :dodgy: bo nawet Vice Administratorom nie chce się tego czytać. -_-
Słuchajcie! Aikoo nie odeszła przeze mnie . Z tego co wiem ona straciła range za zachowanie . Gracz Fejm ciągle mnie obraża i osądza o coś co nie jest prawdą . Ja nie jestem kpiną . Jestem człowiekiem jak każdy . Nie będę się dalej wypowiadał , ponieważ nie chce dalszej kłótni . Mam nadzieję , że mnie mile przyjmiecie . PS. Też tęsknie za Aikoo ;(