Dokładny nick w grze: Mój nick to GirlGamersPL. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić w tygodniu około 3-4 godziny dziennie, a w dni wolne około 4-5 godzin. Ile masz lat: Obecnie mam 15 lat, ale rocznikowo 16. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu zdecydowanie spędzam na creative, ale wchodzę także na survival. Jak długo grasz w Minecraft: W tą grę gram chyba około 2,5 roku, ale nie liczę więc nie jestem pewna. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na tym serwerze gram chyba około 5 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie nigdy nie miałam tu bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Oczywiście, podobno mam nawet duże doświadczenie. Na serwerach jeszcze chyba na wersjach 1.5 pamiętam że byłam: - Budowniczym na serwerze parkour - Helperem czyli pomocnikiem - KidModeratorem, ale po paru dniach awansowałam na ViceAdministratora. Nie będę podawać ip, ponieważ te serwery już dosyć dawno upadły. Czy znasz komendy Pomocnika: Tak znam, pomocnik posiada tylko jedną komendę: /kick [nick] [powód] - wyrzuca ona gracza z serwera. Dlaczego Ty: Uważam, że nadaję się do posiadania tej rangi, ponieważ jestem pomocna i nigdy nie odmówiłam pomocy na serwerze jak i w życiu prywatnym i znam komendy serwerowe. Jest jeszcze jeden powód, na serwerze creative moim zdaniem brakuje ekipy odkąd jeden z pomocników stracił swoją rangę, a tam przydał by się pomocnik i myślą, że bym się nadała. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Weronika, mam 15 lat, mieszkam w Małopolsce i chodzę do klasy 2 gimnazjum. Jestem humanistką, ponieważ bardzo lubię uczyć się języków, a moje ulubione to J.polski i J.angielski. Bardzo lubię sport i sama gram w drużynie szkolnej w siatkówkę i koszykówkę. Moim ulubionym kolorem jest niebieski i jego odcienie [ jak widać w podaniu ]. Moim hobby jest słuchanie muzyki, oglądanie seriali i granie w gry. Uważam, że jestem osobą ogarniętą jak na swój wiek, miłą, pomocną, zabawną i nie przeklinam dosyć często, ale się przyznam, że nie kiedy mi się zdarza. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak znam ich kilka są to : - Bloki dzwiękowe [cuboidy] w powietrzu. - Brak cuboidów na nowych drzwiach. - Przechodzenie koniem przez ścianą. - Gdy płynie się łódką nie kiedy wyrzuca za fly. Wymień kilku członków ekipy: ||Mod||ThreeEyedMaster ||Mod||Phantom_Screw ||Mod||reconnect ||Mod||pat277 ||Pomocnik||DejVoo ||Pomocnik||Nazilord24 ||Pomocnik||RaddiPL Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien: * Pomagać ekipie w ogarnięciu czatu. * Zgłaszać różne problemy i bugi do ViceAdministratora lub Administratora. * Pomagać graczom w problemach i wyjaśniać im komendy serwerowe np. Jak założyć działką ... * Uczestniczyć na czacie i w dyskusjach na forum. * Być dyspozycyjnym dla Administracji. ____________________________________________________ Mała dopiska: Z góry dziękuje za opinie w moim podaniu. Nie wiem czy to widać ale włożyłam wielki wkład w to padanie. Pozdrawiam.
Jestem na TAK. Powody: -Często Cie widuje na serwerze m.in creative oraz survival, -Pomagasz na czacie globalnym, -Ładne podanie, -Miła i sympatyczna osoba. Pozdrawiam.
Jestem na TAK! - Widzę Cię bardzo często na Creative i tak jak napisałaś w podaniu wchodzisz na Survival i też to zauważyłem - Pomagasz bardzo często na serwerze - Podanie czytelne - Jesteś bardzo uprzejmą osobą w stosunku do wszystkich graczy . Ale są małe literówki w podaniu (nie jest ich dużo)