Dokładny nick w grze: kacper Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: w weekendy okolo 9-10 godzin, w dni robocze okolo 5-6 Ile masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: seablock Jak długo grasz w Minecraft: lacznie 3 lata (z przerwami) Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: miesiac Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nigdy Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (nick) (powod) Dlaczego Ty: lubie pomagac innym a zauwazylem ze na serwerze przybywa nowych (mlodych) graczy. ktorzy zaczynaja przygode z craftapple lub z minecraftem. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imie Kacper i od roku mieszkam w Irlandii z tata. Wyjazd spowodowany sprawami rodzinnymi, ale nie ma co was zanudzac ;p wlasciwie komputer kupilem miesiac temu i od razu kupilem minecraft. Wasz serwer zmnalazlem na stronie z serwerami Od razu mi sie spodobal i znalazlem wielu znajomych Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Nie spotkalem sie jak dotad z zadnym Wymień kilku członków ekipy: Wymienie moze tych, ktorych najczesciej widuje : DejVoo, Nazilord24, Arvius, Phantom_Screw, ThreeEyedMaster, reconnect, pat27, MrAstar, adsone Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomaga graczom, ogarnia czat To tyle z mojej strony, w sumie boje sie tego stanowiska ale chcialbym sprobowac. Dzieki za przeczytanie ;D B)
Jestem na NIE! Literówki w podaniu - pat277 a nie pat27 - podanie bardzo mało rozpisane i nieczytelne Jeszcze raz jestem na NIE!