MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

[Skarga] RaddiPL

Dyskusja w 'Bany oraz skargi.' rozpoczęta przez użytkownika Kox666, 22 Marzec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kox666

Kox666 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    1. Nick w grze: SebaDB
    2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RaddiPL
    3. Serwer: (np. survival/creative) survival
    4. Przybliżona data: 03.22 12:40
    5. Dowody:
    Albercik reklamuje sobie swój serwer a pomocnik raddipl nic sobie z tego nie robi, mija 1 min, mija 2 min i dalej brak reakcji. Dodam ze raddipl na 100% nie afczyl czy cos bo dopiero wszedł na serwer i sie witał.

Reklama
  2. _SaktoX_

_SaktoX_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    SebaDB każdemu chcesz degrada załatwić przypominasz mi pewnego gracza Ettera lecz tym razem skarga jest sluszna.Ja nie gram za bardzo na Survivalu lecz gdy gadalem z kolegami na skype którzy graja na survivalu czesto mi gadali wlasnie o RaddiPL, ze on nic nie robi i nawet nie pomaga.Teraz nic innego nie pozostanie jak czekanie na zdanie administratora.

Ps. Admin zakazal skladania nowych skarg dopóki nie wyjasni sie sprawa z DejVoo

Pozdrawiam

Ps.Przepraszam za bledy ale pisze z telefonu
    [hr]
    Teraz powinieneś dostać warna za nie wyedytowanie ss z reklamą teraz sam w sobie stanowi reklamę

3. Max aka MartynaMax

Max aka MartynaMax Użytkownik

Docenione treści:
    0
  4. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Więc tak:
    - Właśnie powinieneś dostać warna za nie zamazanie IP serwera którego Albercik24 reklamował.
    - Co chwilę piszesz skargi bo chcesz, żeby każdy dostał degra,

RaddiPL mógł Afczyć. Nie wiesz tego więc po co piszesz skargę.
    Każdy ma prawo na chwilę odejść od komputera gdzie ma włączony serwer.

5. pat277

pat277 Użytkownik

Docenione treści:
    50
    A dla pana Albercik24xdone ban perm za reklamę.

6. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    pat277 jakiś ty stanowczy ^^ :D

7. Kox666

Kox666 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    MychaTy i po ci piszesz takie berberuchy ? To ze chce zeby kazdy dostał degrada nie jest zwiazane z tematem.
    A co do afczenia RaddiPl to jak wyjmiesz głowe z dupy to zobaczysz ze witał sie na czacie 2 sekundy przed napisanie reklamy alberta.

Reklama
  8. Mychaty

Mychaty Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Zacznij od sb potem od innych :)

9. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kox666 " MychaTy i po ci piszesz takie berberuchy ? To ze chce zeby kazdy dostał degrada nie jest zwiazane z tematem.
    A co do afczenia RaddiPl to jak wyjmiesz głowe z dupy to zobaczysz ze witał sie na czacie 2 sekundy przed napisanie reklamy alberta. "

Kox ból dupy znów się zaczyna ? Wpierw chcesz degradzik dla reco, za błahostkę, a teraz dla Raddiego, robisz się żałosny dzieciaku, zanim znów będzies zwylewał swe "rzygi" walnij łbem w ścianę i policz do dziesięciu, zamiast wylewać Księgę Psalmów.

PS: Specjalnie kopiuję twoje posty, gdybyś znów je usuwał XD

10. Apaxiw0w

Docenione treści:
    1
    Nick z gry zły: Metaxon :)

11. Kox666

Kox666 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nick z gry dobry. A co do creepeza ty biedo intelektualna, kto takich jebanych debili plodzi. Zobaczyłem ze pomocnik nie wykonuje swoich zadan to zgodnie z regulaminem to wstawilem na forum. A ty jebany kretynie jak nie masz nic sensownego do powiedzenia, zwiazanego z tematem to tak jak powiedziałeś jebniej lbem o ścianę. Nikt nie chce tu czytac twoich "rzygow".

Jesli infiniter bedzie to czytał - własnie tak sie zaczynają kłótnie na tym forum, wstawisz zwykłe zdjecie z dowodem, pod ktorym powinien wypowiedziec sie jedynie jakis moderator albo administrator a przyjdzie taki Creepez, napisze jakies gówno niezwiązane z tematem w ktorym obraża innych albo taki apaxiow. I czemu ma to słuzyc ? Dzieci chciały sie dowartościować, napisały jakies swoje wymiociny. Powinny byc jakies kary za pisanie rzeczy nie zwiazanych z tematem ,ktore nic nie wnoszą.

PS. Naprawde creepez jak mnie nie lubisz to napisz mi to na pw. w grze a nie pierdolisz tu sunku.

12. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Słuchaj, mimo wszystko cie rozumiem.
    Fakt, pomocnik winien w takiej sytuacji wyrzucić takiego z serwera, zrobić screena i wrzucić na forum w formie skargi. Ja siedzę na forum bardzo długo ze względu na telefon, wiec zaraz dostałby bana i tyle:) Na przyszłość do wszystkich pomocników - wrzucajcie to na forum.

13. ☆NEW☆Albercik24☆NEW☆

Docenione treści:
    0
  14. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Kox666 zaczołeś pisac księgę skarg i zażaleń ? Dam ci jedną radę, wbij se do tego pustego łba zasady ortografii i składni zdaniowej, bo jak to czytam nie jestem pewien czy pisze to przedszkolak czy jakiś pacan -_-. A ps. dla cb jestem Pan Creepez a nie jakiś synek, i ostatnia rzecz, nie będziesz mi tu życia układał -_-

15. Xarlaq

Xarlaq Użytkownik

Docenione treści:
    8
    boshee... ostatnio graja to jakieś dzieci jak Kox666 .. i inni i sie wytrzymać nie da cały czas kłótnie na forum o jakieś błahostki, ten serwer serio ostatnio upada... grają to jakieś 9 latki i robią zamieszanie bo mają ból dupy... i chcą każdemu degrada dać dla mnie to niema już żadnego sensu..

16. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ten wątek najlepiej było by po prostu zamknąć :p

17. MrAstar

MrAstar Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Brak konkretnych dowodów.

Zamykam

Status tematu: