Mam pare propozycji które umilą oraz ułatwią gre 1. Dodanie jakiejś opcji expienia tu wy coś wymyślicie 2. Dodanie pięter w expiarce/powiększenie jej ( graczy juz jest prawie 100 a nie 10 wiec taka expiarka jak jest nie wystarczy) 3. dodanie jakiejś wiadomości o tym że można kupować i wystawiać itemki na stronce (wiele graczy nie ma pojęcia o tej wygodzie) 4. wiem że jest dom aukcyjny ale jednak przydał by sie adminshop z opcjami sell oraz buy wiekszosc servow ma admin shopa aa user wystawia itemki w jakiejś galerii galerie zastąpiliście aukcjami a do tego możecie dodać ''admin aukcje'' lub zrobić je na servie (polecam to 2 latwiej bd ludziom to ogarnąć) 5. dodanie jakiejś opcji zarabiania po co ? - a po to że ja nie moge sie dorobić konia bo itemki sie sellają w ch*** czasu a spamić na czacie nie można 6. dodanie jakichś eventów np parkour lub jak by to nazwać aukcje ala łowcy okazji polega to na tym że admin robi pokoje a do ich środka daje jakieś itemki a ludzi to licytują wygrany otrzymuje pokój (do czasu gdy nie poprawicie opcji zarabiania polecam zrobić to w formie płatności diaxami czy czymś tam) 7. dodanie jakiejś areny gdzie nie wypada EQ (po prostu ludzie robią pro eq i boją sie ich stracić więc ubierają jakiś złom) propozycje to tego co napisałem (rozwinięcia tego) proszę pisać pod tematem jeśli coś już istnieje lub już zostało zaproponowane to z góry sorry
1. Jest expiarka na spawn. 2. Nie bo rywalizacja musi być. 3. Jest cały czas. 4. Nie. 5. Sprzedaj coś na aukcjach. 6. Eventy są czasami organizowane. Jak chcesz mieć aukcje typu licytacja to nam je napisz (php + plugin + mysql) 7. To survival.
zbyt sceptycznie to rozpatrzyłeś co do expiarki oczywiście zrobie wlasną w edzie gdzie wystarczy bić reką i myśle że wyciesne tak 30 lvli na minute ale bardziej chodziło mi o poprawienie komfortu gry innym graczom a właściwie i mi bo mi sie nie chce narazie budować tej expiarki jeśli widze że server nie ma stabilnego podłoża "4 nie" bo ? rozwiń 6 nie po3eba niczego ? admin tworzy pokoje i robi za licytatora 5 nie uważałeś czytając.
W endzie nie zrobisz ekspiarki endermanów bo ci ją zniszczą. Nie można stawiać cuboidów. Rozdawanie ('event' etc) to też strata kasy dla admina, bo ktoś np złapie bloki diax czy koksów i już ich nie kupi przez sms. Piętra w ekspiarce wgl bez sensu. Masz smoka, spawnery, mobgrindery itd. Jedyne z czym się zgadzam i chciałbym, żeby było to taki sklep. Wchodzę i w dziurę wrzucam wszystkie śmieci jakie mam, dostaję np 25$ idę do kolejnego sklepu i za te 25$ kupuję np diaxy. To gdzieś widziałem na jakimś serwerze i to mi się podoba. Jak chcesz po prostu powalczyć to możemy się umówić na oddawanie rzeczy jak się trzęsiesz o nie ;> deevee1982
nie bd sie rozpisywał bo pisząc to co teraz chciałem napisać mialem odpaloną gre i wywalilo calego explorera wraz z przeglądarką a więc sprawa bez której survival nie jest survivalem czyli moby przechodząc 13k kratek średnio pokonywałem 2 biomy aby spotkać jakiegoś zoombie a endermana jeszcze nie widziałem. Na survivalu moby powinny atakowac z lewej, prawej góry i dołu a nie tak jak sytuują sie na tym servie Poprawcie to bo to jest śmieszne.
Przydał by się admin shop. By było można kupować itemki, których nie ma na aukcji. A na aukcjach kupować taniej i sprzedawać