Dokładny nick w grze:__Gtix__ Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godziny dziennie Ile masz lat: 21 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival i Seablock Jak długo grasz w Minecraft: 2 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Gram dosyć krótko bo tylko 2 miesiące Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Jeszcze nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): kick nick powód Dlaczego Ty: Jestem ogarnięty lubię być pomocny i bardzo mi na tym zależy Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mieszkam w Krakowie mam 21 lat.Lubie grać w gry przygodowe interesuje się sportem w szczególności piłką ręczną i siatkówką Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak znam 1.Pojawiają się w powietrzu cuboidy 2.Można przejść koniem przez ścianę Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy (Mod) wymiatacz23 Bobikowski Phantom_Screw ThreeEyedMaster reconnect pat277 Pomocnicy DejVoo RaddiPL Nazilord24 Arvius kajtym Jakie obowiązki ma Pomocnik: - Pomagać moderatorom w ogarnianiu czatu. - Zgłaszać wszelkie problemy/usterki/bugi dla ViceAdministratora lub Administratora. - Pomagać graczom w ich problemach, wyjaśniać działanie komend - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum.