Dokładny nick w grze:Gmanos. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:4/6 godzin. Ile masz lat:15. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock)survival. Jak długo grasz w Minecraftd 1,5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:1 rok . Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie mialem jeszcze bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:nie poniewaz pierwszy serwer którym gram to mc.craftapple. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Aktualnie Pomocnik posiada jedną komendę : /kick [nick] [powód] - wyrzuca danego gracza z serwera. Dlaczego Ty:Jestem miły pomagam innym mam brata jego nick to kung_fu_pajda moje hobby to piłka nozna i koszykowa Opisz siebie w kilku długich zdaniach:Miły poprawiam innych pomagam na czacie Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Czasami widać latające bloki dźwiękowe - Przechodzenie koniem przez ściany - Zabijanie koni na działkach innych graczy .Pomocnicy : Wymień kilku członków ekipy: - DejVoo - Aikoo - RaddiPL - Nazilord24 Moderatorzy : - reconnect - pat277 - Phantom_Screw - ThreeEyedMaster - Bobikowski Jakie obowiązki ma Pomocnik:Obowiązki Pomocnika są następujące : - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu innych graczy na czacie - Pomagać graczom w ich problemach - Uczestniczyć w życiu serwera/dyskusjach na forum - Być dyspozycyjnym .
Na małe tak Minusy Podanie edytowane Zalogowales sie na forum Malo pomagarz graczom Plusy Wiek Staz Widze cie na serwie Podanie nie najlepsze ale może byc
Podanie krótkie i kilka zdań w punkcie opisz siebie to nie jedno, Ale plusem jest na pewno staż, tak więc 50/50.
Jestem neutral - Nie pomagasz - Nie udzielasz się na forum - Aikoo to nie pomocnik - Podanie mało rozpisane - Podanie nie estetyczne Ale jednak Nie bo za dużo tych minusów jestem na NIE ale może zmienię zdanie za miesiąc