1. Nick w grze: MychaTy 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: pat277 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 24.03.2015 5. Dowody: Jeden gracz który miał miecz o nazwie 'Kutasa" i zabił innego gracza. pat277 wlepił mu od razu bana zamiast dać na początku ostrzeżenie, a gdy to nie zadziała dać /kick http://pics.tinypic.pl/i/00647/bctdzlxc7xo0.png
Nadałem ostrzeżenie, które nie poskutkowało bo nadal zabijał tym mieczem kolejne osoby po czym nadałem bana tymczasowego na 24h. Powodzenia w kontynuacji planu DejVoo.
MychaTy tylko winni się tłumaczą co? Więc w takim raziej w poprzedniej sprawie od początku byłeś WINNY zważywszy na to jak się tłumaczyłeś. Zresztą myślisz, że nie widać, iż próbujesz powoli wyautować całą ekipę? No więc tkwisz w błędnym przekonaniu.
Tylko, że ja Nazilord24 nie płacze i nie mówie każdemu, że pat277 i reconnect dostali awans za lizanie się do rangi wyższej. pat277 do MrAstara, a reconnect do XInfinietrX
I tak wiadomo, że to nie prawda także wymyśl coś innego. W sumie myślałem, że masz większą wyobraźnie [hr] Zresztą pisz co chcesz, będę przynajmniej mógł się z ciebie pośmiać a jak powszechnie wiadomo: ,,śmiech to zdrowie"
zamykam, byłam na serwerze w tym czasie i było ostrzeżenie, gracz się nie zastosował, więc tempban słuszny