niektorzy musza sie rejestrowac na nowo , niektorym po relogu znikaja itemy z eq , sa jakies cofki dziwne
rotmiszcz nie nie nasza wina tylko hostingu , czytanie ze zrozumieniem nie boli a czasem pomaga w zyciu :>
Tak czy siak, XinfiniterX jest raczej odpowiedzialnosci za to co sie dzieje ... Gratuluję spratolonej roboty
pomysl troche , jak ma byc odpowiedzialny ... toz nie jest pracownikiem firmy hostingujacej ... jest takim samym kupujacym jak ja czy ty .. i tak naprawde od niego nie zalezy to ze na serwerze hostingu sie spierdzieli (jak by ktos nie wiedzial na takim serwerze hostingujacym jest duuuzo malych prywatnych serwerow typu craftapple)
Rotmistrz czytanie ze zrozumieniem powinieneś mieć opanowane, więc nie wiem dla czego w dalszym ciągu oskarżasz Administracje o popełnienie błędu czy wytykanie Adminowi, że to jego wina. Prawda jest taka, że Admin nie popełnił żadnego błędu. Wina leży po stronie Hostingu "enderchest". Pamiętaj nie jesteś sam, który został poszkodowany, są wszyscy poszkodowani, ale ty najbardziej ubolewasz nad stratą. Za jakiś czas wszystko powinno wrócić do normy, więc troszkę cierpliwości, którzy wy młodzi gracze za grosze jej nie macie. "Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem.. lepiej je sprzątnij i nalej ponownie" Pozdrawiam Drake!
mrowkaa,Drake, Bencom Taka hipotetyczna sytuacja. Kupujecie radio/tv/monitor w Kauflandzie. Do kogo przyjdziecie z pretensjami i reklamacją? Do Kauflandu czy do producenta PRC (Chiny)? Jak już odpowiedzieliście, że do Kauflandu, to analogiczna jest sytuacja z serwerem craftapple. Pretensje i reklamacje zgłasza się do tego u kogo kupiło się usługę czyli do administratora craftapple. Jednakże... W świetle prawa, craftapple jest klientem enderchest. Jeżeli craftapple nie ze swojej winy przestało działać to może starać się uzyskać odszkodowanie u enderchest (np miesiąc za free) ALE ALE ALE bez względu na to kto zawinił, nie zwalnia to craftapple od odpowiedzialności za swoją usługę. To takie drzewo odpowiedzialności.... my naciskamy na craftapple, craftapple na enderchest, a enderchest na jakąś firmę we Francji, która np odpowiada za przyłącze internetu. Także wg mnie, ani mrowkaaa, ani Drake nie macie racji. Tyle w tym temacie. deevee1982.
@XInfiniterX Zażalenia pisać na kontakt@enderchest.pl nie do mnie!!! @deevee ''ALE ALE ALE bez względu na to kto zawinił, nie zwalnia to craftapple od odpowiedzialności za swoją usługę'' Czysta prawda i trzeba to przyjąć do wiadomosci.
ale tez nie dreczccie czlowieka ktory i tak flaki sobie wyprowa zeby wam bylo lepeij. Dajmy mu zrobic co ma robic a nie jeszcze dokuczacie i upierdliwie spamujecie. Bo naprawde kazdy czlowiek ma swoje jakies granicewytrzymalosc , starczy ze go wkurzaja ci z enderchesta a tu wy jeszcze marudzicie. Admin nie maszyna.
Mrówkaa No ja tam napisałem co myślę, i czekam na poprawę co zrobię Ale jak sie ma serwer To wiadomo, iż wiekszośc graczy to raczej dzieci tak ? a wiadomo jak nie mogą pykać to sie wkurzają takie jest życie i trzeba to przejść ... Taka juz rola Admina
Qwa ludzie ogarnijcie ten serwer bo to już się robi trochę męczące jak codziennie serwer jest offline albo ma co 2min crashe. Nie wiem czyja to wina ale tak na pewno nie powinno być, jeśli to wina hostingu to co to qwa za hosting jak przez 4 dni nic nie robią? Rozumiem że mogą być problemy ale nie poto wysyłamy smsy, czy ktoś tam opłaca hosting aby teraz widzieć non-stop wyłączony serwer, albo ktoś podchodzi do tego poważnie i traktuje tak samo swoich klientów i liczy na zarobek, albo zabierają się za to jakieś dzieci i zlewają swoich klientów?