Dokładny nick w grze: GWkuba Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godziny Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Survival Jak długo grasz w Minecraft: Od wersjii 1.4.7 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od kilku miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:Nie Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick nick powód np /kick GWkuba spam Dlaczego Ty: ponieważ chciałbym miec jakąś range, lubie pomagać innym w grze, Jestem ogarnięty i ogarniam innych czasami Opisz siebie w kilku długich zdaniach::Nazywam Się Jakub. Mam 15 lat. interesuję się sportem. lubię grać na komputerze Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: przechodzenie koniem przez sciane, Na więcej nie zwróciłem uwagi Wymień kilku członków ekipy: Moderatorzy (Mod) ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Bobikowski ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| pat277 ----------------------------------------------------------------------------------- Pomocnicy ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| Arvius ||Pomocnik|| kajtym Jakie obowiązki ma Pomocnik: Ma za zadanie pilnować porządku na serwerze pomagac innym ogarniać czat