1. Nick w grze: _SaktoX_ 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: Krzyss06 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: 2015-03-27 5. Dowodyomocnik kicknoł mojego kolege Metaxona jak napisał słow zajebiście ss poniżej. Potem z nikąd napisał abym sie ogarnol a ja mu sam sie Ogarnij a on mnie kicknol na to nie mam dowodów ale wszystko bedzie w logach. Również mam ss jak gracz creepez bluzni a krzyss06 odpowiada na to taka buzka -,- ss poniżej. [attachment=448] http://www.tinypic.pl/umfqsvkac8xe
Krzyss06 jest nowym pomocnikiem, mógł tego nie wiedzieć, a Ty prowokowałeś sytuację na czacie i obrażałeś.
1. Kicknąłem twojego kolegę ponieważ najpierw przeklną słowem cenzuralnym powiedziałem żeby przestał, gdy powtórzył po prostu dałem kicka 2. Gdy kicknąłem twojego kolegę ty groziłeś mi parokrotnie skargą więc również zdecydowałem się na ostrzeżenie przed kickiem ale ty nadal wygrażałeś, dałem kicka 3. Bluźnił i ja mu dałem ostrzeżenie , z tą buźką, gracz nie powtarzał tego więcej Ponieważ jest piątek wieczór i ja jestem świeżo upieczonym pomocnikiem mogę być trochę nie przytomny, jestem człowiekiem i mam też swoje granice, Nic dodać, nic ująć
krzyss06 mowimy tu Metaxonie ktorego kicknołes za same "zajebiscie" a nie Creepezie o którym opowiadasz w swojej wypowiedzi. Pomyliły ci sie osoby.