Dokładny nick w grze: LuckyPlayGamesPL Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 4 godziny masz lat: 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Creative Jak długo grasz w Minecraft:3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl Pół roku Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick nick powód Dlaczego Ty:Bo Lubie grać w minecraft oraz bardzo polubiłem ten server Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem miłym gościem i lubię pomagać. Minecrafta Polecił Mi kolega i odrazu mi się spodobał. Jest to moja ulubiona gra i gram tylko w nią. znam się na niej przez internet i z doświadczenia.[/size]
Jestem na NIE. Mała aktywność na forum, nie grasz pół roku, podanie zawiera błędne pytania. Pozdrawiam!
Jakie to zagmatwane - Nie pomagasz na creativie - Na pewno nie grasz pół roku, ponieważ widuję cię od paru dni - Nie udzielasz się na forum Jest więcej powodów, ale nie chce mi się pisać Więc chyba wiadomo że jestem na NIE
Neutral. -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=Edycja-=-=-=-=-==-=--=-==-=-=-=-=-=-=-= Nie, powody wymienione przez GirlGamersPL.
Podanie bardzo ubogie , gdybyś miał z 12 lat to ok , rozumiem ale 16? Mogłeś się bardziej postarać. Na NIE.