Dokładny nick w grze:roker1 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi:2-3 godzin dziennie Ile masz lat:15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock):Najwiecej czasu spedzam na survivalu Jak długo grasz w Minecraft:3 lata Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:2 lata Czy miałeś/aś kiedyś tu bana:nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze:tak pelnilem funkcje moderatora na serwerze kolegi Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick i/mute Dlaczego Tyoniewaz lubie pomagac innym ktorzy naprzyklad nie znaja komendy lub czegos nie wiedza Opisz siebie w kilku długich zdaniach: mam 15 lat i gdy niegram w pilke lub nie robie lekcji gram w minecraft Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Dwa miesiace temu byl duzy problem ze kazdego wywalalo z serwera ale oczywiscie XInfiniterX naprawil ten blad. Wymień kilku członków ekipy:Marcinek7,kajtym,reconnect,Phantom_Screw,ThreeEyedMaster,MrAstar i XInfiniterX Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik ma obowiązek pomagac inny graczom jesli czegos niewiedza.
Dam ci male tak ale co do Podania to sie nie postarales. Skoro juz mieszkasz w angli to do ortografi sie nie przyczepie, bo sam lepiej nie pisze. Ja tak mysle, ze jak ty piszesz takie podanie wogule nie przejzyszte to watpie, ze ci ze ci az tak mocno zalezy. Ps. Zycze ci dobrze przespanej nocy. PPs. Sorry za brak polskich znakow pisze z tableta.
Jestem na NIE, ponieważ dzisiaj ludzie na czacie pisali, że naprawiasz ity dla graczy i słabe podanie.
Złe komendy , słaba ortografia i interpunkcja a podanie mało rozpisane , nieczytelne i brzydkie. Na NIE.