Mój dokładny nick to MrMr_Ciasio. Serwerowi moge poświęcać 2 godz. dziennie, a w weekend nawet 7 godz. Mam 13 lat. Pamiętajcie, wiek to nie wszystko. Najwięcej czasu spędzam na serwerze survival (Mojim zdaniem jest najlepszy). W minecrafta gram 3 lata. Na mc.craftapple.pl gram 2 miesiące. Na tym serwerze nigdy nie miałem bana. Na innych serwerach pełniłem funkcję Moderator, Admin i Budowniczy. Jedyną komendą pomocnika jest: kick (NICK) (POWÓD). Dlaczego ja? Ponieważ zależy mi na tej funkcji. Mam na imię Michał, mieszkam w Kędzierzynie-Koźlu, blizko Opola. Interesuję się piłką nożną. Czy znam jakieś błędy bugi na serwerze? Mhm. Tak: przechodzenie przez dębowe drzwi, przechodzenie przez ściane, stawianie cuboida na działce innego gracza będąc dodanym. Członkowie ekipy: Moderatorzy: Pat277 Phantom_Screw Reconnect Pomocnicy: Krzyss06 Pomocnik ma obowiązek pomagania Moderatorowi ogarniać chat. Dzięki za przeczytanie mojego zgłoszenia Dziękuję tym co oddali głos, obojętnie jaki, Tak czy Nie, Nie ważne :*
Dziecinko już dzisiaj składałeś podanie, a następne można za miesiąc.Twój wiek przekreśla wszystko, podanie nie ładne. NA NIE. Pozdrawiam Fejm.
Osoba mająca 19 lat by zakończyła tę rozmowe. A ty nie zakończyłeś. Może masz 19 lat, ale fizycznie, a 5 umysłowo. Pozdrawiam