1. Nick w grze: MartynaMax 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: RaddiPL 3. Serwer: (np. survival/creative) Survival 4. Przybliżona data: Dzisiaj 5. Dowody: https://www.youtube.com/watch?v=r_TMX3-ax04 Sprawa się toczy i toczy... Trzeba w końcu to trzeba skończyć! Bugowanie txt.. Tak wiem admin kazał reconnectowi odbanować Raddiego,ponieważ każdy przechodzi koniem przez ściany. Z tego co wiem ZiomekRPK dostał za to PERMA,a więc żądam PERMA dla Raddiego lub UB dla ZiomekRPK. ;3
AntiXray pokazuje moderatorowi co ktoś kopie np. Ty kopiesz dużo szmaragdu to on widzi to na czacie i teleportuje się do cb komendą /tp na vanishu by sprawdzić czy nie masz Xraya.
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale skoro można konikiem bugować teksturki, to w takim razie moge sie dowolnemu graczu wbić na działkę wykorzystując bug nie ponosząc przy tym żadnych konsekwencji? Trochę śmiesznie to brzmi, ponieważ zabronione jest użycie jakichkolwiek bugów, a sami wiemy, że konikiem można bugować. Tyle ode mnie... Tylko tak dalej.
Marcinie, zgadzam sie z toba i czekam czy bez karnie mozna bugowac bo wtedy wszędzie sie dostane ❤️❤️❤️:* @ Reco nie podlizuj sie @creepez mówisz tak bo boisz sie powrotu ziomka na surke, on nawet koxa nie ma wiec nie bój sie