||Podanie na Pomocnika|| Dokładny nick w grze: Glethil (Zmiana nicku; Poprzedni nick: Frarin) Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Mogę poświęcić dla serwera coś około 2-4 godzin dziennie lub więcej. Ile masz lat: Lat mam 13. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najchętniej odwiedziam Seablock. Kiedyś grałem na Creativie, i kilka dni na Survivalu. Jak długo grasz w Minecraft: W tę grę gram coś około 3-4 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Rok z przerwą 3 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy nie miałem, i nie zamierzam. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Pełniłem taką funkcję na jednym z serwerów, lecz został zamknięty. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): znam komendy, oto one: /kick (nick) - komenda, wyrzucacjąca wskazanego gracza z serwera. Dlaczego Ty: Jestem dość ogarnięty. Chętnie rozwiązuję problemy innych i jestem długo dostępny. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Pewny siebie i nigdy się niepoddający. Lubię grać w gry, gdzie jestem otwarty dla innych, gry są najczęściej RP. Interesuję się komputerami. W grach chętnie pomagam innym, czegoś niewiedzących. Jestem w miarę ogarnięty, a jak robię coś nieogarniętego to dla żartu, gdy moi przyjaciele o tym wiedzą. Chętnie udzielam się w dyskusjach. Zanim kogoś ocenię, muszę go poznać, bo inaczej ocena nie jest sprawiedliwa. Nie toleruję wyzywania kogoś bo jest, np. niższy, młodszy. Na serwerze chciałbym właśnie takie zachowanie usunąć, żeby gra dla wszystkich była przyjemna. Większość osób mówi że jestem uprzejmy i miły. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Jest jeden bug, kilka dni grałem na survivalu i drzwi wprowadzone w 1.8 nie mają cuboidu, lecz mogliście już to naprawić. Wymień kilku członków ekipy: krzyss06, TreeEyedMaster, pat277 oraz Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Wykonywać czynności wskazane przez wyższe rangi. Być aktywnym na forum i serwerze. Graczom pomagać i mówić znaczenie komend. Pomagać ogarniać czat.
Na N-I-E! Powody: /Wiek /Ekipa to TYLKO |Pomocnik|, |Moderator| /Bardzoo ubogie podanie /Nikogo nie obchodzi jaki masz wzrost i jak wyglądasz. /Nie odczekałeś miesiąca jak się nie mylę! Nie chce mi się więcej wymieniać.
I co z tego ze edytowane? Podanie ładne, staranne. Przyjemnie się czyta, nie to co 70 procent innych podań. Po podaniu widzę osoba ogarnięta - jestem na tak.
Edytowane czyli tak jakby 2 podanie, ponieważ podanie zostało bardzo zedytowane.Szkoda, że nie ma historii edycji.
Fejm twoja logika jest idiotyczna. Edycja podanie nic nie zmienia. Sam swoje edytowalem i zostałem przyjęty.
Jezu wy macie jakiegoś świra na punkcie "Ale MrAstar to nie czulonek ekipy!!!1!!111" Jest tak samo w administracji jak i w ekipie i jest tak samo ważny jak inni więc nie rozumiem waszych bulwersów. Jak dla mnie dostęp do pisania postów pod wątkami w tym dziale powinna mieć tylko Administracja