mam pytanie? bo czytam se forum i widze tego dużo niestety,. a moje pytanie to: czemu ludzie tak Wyzywają Mod'a reconnect? ja tam nic do niego nie mam Niech ktoś odpowie Jestem :shit: Guwno-Znaczącym :shit:
Po prostu ludzie [zazdrośni o rangę] starają się o to by dostał degrada. Wytykają najmniejszy błąd, lub nie dociągnięcie. Na taki zwykły sposób : Ludzie zazdrośni o rangę ! Pozdrawiam i również nie mam nic do reco xD
Gerol, ale to tylko nie reco lecz innym też. MartynaMax ogarnij się nie będziesz mówić czy do zamknięci czy NIE, twoje zdanie nikogo nie interesuje.Masz 13 lat a poganiasz starszych od ciebię.Ogarnij się bo nie tylko ja tak uważam. Gerol MartynaMax to 1 osoba, która zazdrości mu rangi. Pozdrawiam Fejm.
Hahahaha ;3 Teraz dowaliłeś. Po 1. Nie mam 13 lat. Po 2. Lubie reconnecta i nie zazdroszczę mu rangi bo fajny koleś z niego. Po 3. Mogę pisać co chce,a jak odpowiadam na pytanie to raczej do zamknięcia dzieciaczku. Po 4. Kto uważa,żebym się ogarnął?! Sądzę,że jestem mądrzejszy i mam więcej przyjaciół niż ty.
to chyba ty tak sadzisz az no przepraszam bardzo masz 10 lat wiecej osob lubi ciebie haha smieszne jezeli tak myslisz to zobacz swoje reputki.
Według mnie każdy kto jest w ekipie wypełnia swoje obowiązki dobrze, nie wiem po co są te wieczne skargi.
Czy WY nie macie poczucia humoru? Wbijacie na serwer, to do cholipy jasnej bawcie się. Zachowujecie sie jak sępy i tylko czaicie ktory z ekipy coś nie tak zrobi i jak smarkacze lecicie skarżyć na forum. Poczucie samokrytyki zerowe, ale kogoś krytykować umiecie. P.s. Gerol2003, czemu piszesz że jestes*gówno znaczący*? Tak nisko sie cenisz? Grasz tutaj i ciesz sie z tego
Ta martyna max jakas tam gada bzdury, girlgames gada bzdury, a pat to wgl po całości gada bzdury xd. Jesli jakiś mod zajdzie ci za skórę, dajmy na to pat277 wciśnie mi bana za autclikera no to wiadomo ze nie będę pałał z radości na widok jego osoby i odwdzięczę mu se tym samym. Tak jak on wypatruje jak ja coś odwale tak samo ja czekam az mu sie noga poślizgnie. Jedyna słuszna odpowiedz. Teraz do zamknięcia.
SebaDB ******* ***! Twoje Komentarze mnie *********! ja szanuje każdych graczy którzy szanują innych graczy A takich co nie szanują nikogo prócz siebie Nienawidze i mam ochote i dać perma na 10000000 lat! Administracje szanuje ponad życie Pozdro (Prawie)ALL