Dokładny nick w grze: Fejm Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Około 3,4 godziny dziennie. Czasami więcej. Ile masz lat: Mam 19 lat. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Najwięcej czasu zdecydowanie spędzam na survival, ale czasami wchodzę na creative. Jak długo grasz w Minecraft: Około 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl 2 miesiące. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak miałem własne serwery i myślę , że się na nich dobrze sprawowałem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Kick nick (powód) - Ta komenda rozłącza danego gracza z serwerem np. Za spam na czacie globalnym. Dlaczego Ty: Ponieważ spędzam dużo czasu na serwerze, tym bardziej nocą jak i ogarniam serwer, a pracę wykonuję zawsze sumiennie i do końca. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem osobą inteligętną, potrafię dotrzymać porządku oraz postawić kogoś do pionu. Nie toleruje braku kultury i szacunku do innych graczy. Jestem uczciwy, sumienny i chętny do pomocy innym. Osoba , która mi zaufa lub powierzy jakieś zadanie napewno nie pożałuje. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, znam -Latające NoteBlocki. -Przechodzenie koniem przez drzwi i ściany. -Bicie przez szkło. Wymień kilku członków ekipy: * Pomocnicy. - Kajtym. - Krzyss06. - Nazilord24. - Marcinek7. - RaddiPL. * Moderatorzy - Pat277. - ThreeEyedMaster. - reconnect. - Phantom_Screw. - Bobikowski - Wymiatacz23. Jakie obowiązki ma Pomocnik: Ogarniać czat, zgłaszać usterki do Administratora lub ViceAdministratora, pomagać graczom. Odwiedzać forum i wypowiadać się na nim. Chciałbym choćby spróbować pełnić posadę pomocnika na okres próbny, nie wiem czy widać, ale włożyłem wielki wysiłek w to podanie. Pozdrawiam Fejm.
Na serverze widzę Cię codziennie, jesteś sympatyczny, miły, kulturalny i pomocny. Na każde pytanie gracza potrafisz odpowiedzieć wyczerpująco i przede wszystkim dobrze. Jestem na TAK. Pozdrawiam!
Na NIE!!! Gracz: /Niemiły /Nigdy nie widzę cię na serwerze /Nie masz do innych szacunku /Słaba kultura /Wyzywasz cały czas /Nie postarałeś się z podaniem - Brzydkie I duuuuużo innych powodów... Nie nadajesz się na pomocnika!
MartynaMax jak mówilem 0 kultury w sobie masz , tak to bardzo dziwne nigdy mnie na serwerze nie widziales ja ciebie tez. Mam szacunek do wszystkich tylko slowa Phantoma na chamstwo odwdziecza sie chamstwem. Ja cie wyzywalem bardzo dziwne to ty do mnie pisales cytuje; '' Pierdolony, ssij mi pale'' jak mowilem 0 kultury osobistej. Pozdrawiam Fejm.
Hmmm.... Jestem na wielkie TAK! powody: podał je Marcinek7, jesteś bardzo miły. Pozdrawiam Pani Blow.
Gracz chyba zna moje zdanie : NIE! Zobaczcie jego wątek : http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=3081 i zobaczcie wszystkie jego komentarze pod tym wątkiem ... brak słów .
Kajtym byłem zdenerwowany i bardzo przepraszam za to zachowanie. Porawiłem swoje zachowanie i to się nigdy nie powtórzy. Każdy zasługuje za drugą szanse. POZDRAWIAM FEJM.
-Udzielasz się na forum -Udzielasz się na czacie serwera -Pomagasz -Podanie ładne -Wiek idealny Na TAK