XinfiterX kupilem neidawo svipa chyba w ten pietek lub neidzilę wszystko było tak jak trzeba jednak gdy była cofka dnia 8.03.2014r. gdy skonczyla sie ta cofka weszłem na server wpisalem /enderchest a tam nic niema !!!! tam były moje poprzednie ity ktore stracilem na warp arena ale niebyło moich bloków złota i diaxów [bloków diaxów] miałem 8 stacków bloków diaxow i 8stacków bloków złota drogi XInfiterzeX prosze o przywrucenie moich blków i jeszcze miałem miecze zaklęty ogien zmora stonogów w jednym mieczu prosze o odzyskanie tego -thor
administracja nie odpowiada za itemy , cala kraksa sposodowana jest przez hosting , zazalenia pisac na kontakt@enderchest.pl
wezcie wy sie uspokojcie , rangi itp kupione za smsy poprostu pisac w dziale Platnosci !! ale jesli wy nie umiecie czytac to ja nic wam kurde nie poradze ... za itemy nie z premium , czyli wsadziles cos gdzies my nie odpowiadamy wiec dostaniecie tego vipa czy dostaniecie lvle ... tylko kurde napiszcie gdzies trzeba ze to zniknelo i ze kupiliscie akurat w tym momencie gdzie byla cofka .... pozatym z alizjami pisac na kontakt@enderchest.pl i tam marudzic a nie nam bo to ich wina a nie nasza ze sie popsulo z ich winy