Cześć, W ratuszu są informacje o grze i w "część V Walka /ct" jest coś napisane o walce. Można prosić o więcej informacji na ten temat? Czy to znaczy, że na mojej działce ktoś mnie może zaatakować? Z góry dzięki, pozdrówki
Nie o to chodzi że ktoś cię zaatakował to znaczy że masz /ct jak się wylogujesz to umrzesz musisz odczekać dokładnie 50-40 sek wyskoczy ci na czacie że ci ct mineło Jak pomogłem to daj znać LOL LOL
Witam january, tak na twojej działce może cię ktoś zaatakować. Jeżeli chodzi o /ct to znaczy, że jeżeli kogoś walniesz lub ktoś Ciebie walnie to masz czas walki przez minute, abyś nie mógł lognąć. A jeżeli się wylogujesz podczas walki to tak jakby umierasz i wszystko co miałeś w ekwipunku wypada. PVP nie ma tylko na spawn. Pozdrawiam Fejm.
ok ok, to juz chyba łapie. Tylko jeszcze jedna sprawa, czy jak ktoś mnie zaatakuje na mojej działce na której mam ten blok muzyczny to jak mi wypadną itemki to może je zebrać?
January, ja tylko dopowiem, ze na twojej dzialce zwierzat ci nie zabiją ( w zagrodach), skrzyń ci nie ruszą, ale drzwi dodane w 1.8 już Ci OTWORZĄ i moga wbic na chatę i homa ustawić.