MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Survival - Walka

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika january, 31 Marzec 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. january

january Gość

Cześć,

W ratuszu są informacje o grze i w "część V Walka /ct" jest coś napisane o walce. Można prosić o więcej informacji na ten temat? Czy to znaczy, że na mojej działce ktoś mnie może zaatakować?

Z góry dzięki, pozdrówki

Reklama
  2. SMAV

SMAV Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Nie o to chodzi że ktoś cię zaatakował to znaczy że masz /ct jak się wylogujesz to umrzesz musisz odczekać dokładnie 50-40 sek wyskoczy ci na czacie że ci ct mineło Jak pomogłem to daj znać :)

LOL LOL

3. Fejm

Fejm Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Witam january, tak na twojej działce może cię ktoś zaatakować. Jeżeli chodzi o /ct to znaczy, że jeżeli kogoś walniesz lub ktoś Ciebie walnie to masz czas walki przez minute, abyś nie mógł lognąć. A jeżeli się wylogujesz podczas walki to tak jakby umierasz i wszystko co miałeś w ekwipunku wypada.

PVP nie ma tylko na spawn.

Pozdrawiam Fejm.

4. january

january Gość

ok ok, to juz chyba łapie. Tylko jeszcze jedna sprawa, czy jak ktoś mnie zaatakuje na mojej działce na której mam ten blok muzyczny to jak mi wypadną itemki to może je zebrać?

5. Fejm

Fejm Użytkownik

Docenione treści:
    0
    January, tak.

6. viola

viola Użytkownik

Docenione treści:
    0
    January, ja tylko dopowiem, ze na twojej dzialce zwierzat ci nie zabiją ( w zagrodach), skrzyń ci nie ruszą, ale drzwi dodane w 1.8 już Ci OTWORZĄ i moga wbic na chatę i homa ustawić.

7. iPanel

iPanel Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Można też wbić koniem ;)

Reklama
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę