z tym wyłączeniem to prawda czy sobie jaja robicie???proponuję jeszcze przemyśleć sprawę,może wprowadzić jakieś mikropłatności albo coś,w polsce niewiele jest takich serwerów jak ten,a ja znów wyląduję na jakimś niemieckim czy angielskim
troll?zastanów się dwa razy dziecko zanim coś znów sobie ubzdurasz,widać po tym co piszesz na forum że jeszcze nie opierzony szczeniaczek z ciebie,i moja rada dorośnij najpierw trochę zanim zaczniesz dyskutować ze starszymi
mariom222: Chyba coś dzisiaj krzywo ubrałeś i uciska Ci na coś Jeśli nie jesteś w stanie zrozumieć, iż Patryk odpowiadał na Twoje pytanie, a nie nazywał Ci trollem to chyba słabo u Ciebie z "dorosłością". Polecam spacer, powinien pomóc Ci się uspokoić LOL
możliwe że masz rację,ale tam było wyraznie ,,mariom222 to troll,,bez jakiejkolwiek interpunkcji,więc dla mnie tylko w jeden sposób zrozumiałe ,normalne więc że się lekko zagotowałem,a jeśli patryk12 miał coś innego na myśli niż napisał to sorki za moją niedomyślność ,następnym razem bez tłumacza na forum nie wchodzę
wkleiłem w ,,tłumacz google,, i wyszło ,,And you continue freak pheasant,, lub ,,Und du Freak Fasan weiter,, może ja ,,gupi,, jestem ,ale ni sensu, ni logiki w tym nie widzę:/
Nie rozumiecie ze troll to znaczy ze ktos chce zazartowac lub cos w tym stylu. Sorry za blendy pisze z tableta