Cześć. W związku z ostatnimi wydarzeniami jakie dzieją się tutaj na serwerze, z przykrością informuję, że odchodzę z serwera. Myślałem już o tym od naprawde dawna, ale ostatnie zdarzenia skłoniły mnie do tej decyzji. Chciałbym podziękować Weronice, naziemu za pomoc w prowadzeniu klanu oraz wspólnie miło spędzone chwile Także chcę podziękować graczom oraz ekipie i administracji serwera. Tak więc cześć, ale nie wiem czy już kiedykolwiek wrócę, skoro i tak serwer ma zostać zamknięty.
Astar, czy to prawda?! Powodzenia w życiu prywatnym, mam nadzieję, że jeszcze Cię kiedyś zobaczę na serverze...
kajtym, też chciałbym, aby to było prima aprillis ale wiesz, brak czasu, niedługo egzamin zawodowy...
A teraz, proszę ładnie mi tutaj napisać ile osób uwierzyło. Tak szczerze. [hr] https://www.youtube.com/watch?v=TJL4Y3aGPuA <3
Z tym odejściem to był pic... Czemu sie obrażacie o to to ja nie wiem -_- Zamykam [hr] Powiem tyle, nie znacie się na żartach -_- Człowiek chce trochę potrollować a tu sie okazuje ze takie sztywniaki