Co jakiś czas serwer się wyłącza i cofa świat o kilka minut do tyłu. Chciałbym się zapytać czy nie można jakoś tego naprawić/wyłączyć ? Ostatnio usunęło mi i mojemu kumplowi nawet rzeczy z ekwipunku przez co straciliśmy dość cenne rzeczy :/ Byłbym wdzięczny gdyby to było naprawione bo to na prawdę fajny serwer. Z góry dziękuje i pozdrawiam
Tak bardzo, za to przepraszam na maszynie gs1 zabrakło pamięci RAM i nie mogę dołożyć. Trwa przekierowywanie klientów enderchest.pl na inne maszyny wkrótce może się coś zwolni. Skontaktuję się z adminem enderchest.pl i spytam, czy coś sie nie zwolniło.
Bardzo możliwe iż było to spowodowane eksperymentalną wersją 1.7.2 na api 1.6.4 dziś sytuacja powinna się poprawić gdyż jest już bukkit 1.7.2 dev i wszystkie nowe itemy oraz biomy
to fajnie PS. Mógłbyś mi oddać moje itemy jeśli to nie kłopot? bo po wczorajszej cofce straciłem dość cenne itemy. Z góry dzięki
Ponieważ juz raz mi go dał a ja używam go tylko do diamentów i miałem ponad połowe A wogóle kto normalny cały czas robi zdjęcia swojego ekwipunku