Dokładny nick w grze: Kuba_Gaming Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Jakieś 4 godziny w ciągu tygodnia i 6 godzin w weekendy Ile masz lat: Mam 15 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: Najwięcej czasu spędzam na Creative pomagając innym graczom Jak długo grasz w Minecrafta: W minecrafta gram od wersji 1.5 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl:6 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: nie,nie miałem Czy pełniłeś/ąś podobną funkcję na innym serwerze: Tak,byłem moderatorem na innym serwerze Czy znasz komendy pomocnika (wymień je): Pomocnik ma jedną podstawową komendę której nie może zapomnieć czyli /kick nick Dlaczego ty: Dość długo gram na waszym serwerze i widziałem jak pomocnik np: krzyss06 pomagają serwerowi gdy gość o nicku reMzi1133 przeklina oni go wykopują podziwiam ich Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Nazywam się Kuba i mieszam w Łukowie, Moim hobby jest budowanie.W wolnym czasie słucham muzyki, gram w MC albo wyprowadzam psa, ale najwięcej czasu spędzam na mc.craftapple.pl . Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Przechodzenie przez drzwi (dębowe),Przechodzenie koniem przez ścianę,Stawianie działki na działce innego gracza (jak jest się dodanym ) Wymień kilku członków ekipy: Pat277, Reconnect , ThreeEyedMonster ,Wymiatacz23,DejVoo,kajtym [/color]: Pomocnik ma obowiązek Pomagać modom w ogarnianiu czatu Zgłaszanie adminom bugi na serwerze Pomagać graczom w ich problemach Uczestniczyć w życiu forum Oraz być dyspozycyjny
Nie ma co podziwiać bo to obowiązek pomocnika, nie widzę Cię na serverze, podanie słabe, nieczytelne bez interpunkcji, ranga Czatmoderator nie istnieje. Jestem na NIE. Pozdrawiam!
Już nazwa mnie zniechęciła, czat moderator? Może kiedyś. Nie zastosowałeś ani nie napisałeś czegoś co cię wyróżni , nie mówiąc już o tym że nie widzę cię na serwerze. Jestem na NIE
Zmień sobie na [Podanie]Kuba_Gaming Przeczytaj to http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=11 Tam masz wzór podania i komendy. Przystosuj się do tego i złóż poprawnie napisane podanie za miesiąc. Pozdrawiam
Powody. * bledy * nie ogaeniety * zly prefix * podanie brzydkio napisane nie chodzi mi tak o wyglad tylko punkt dlaczego ja i opisz siebie w kilku dlugich zdaniach
@XorenX - Zajrzyj do wątku który podesłała Ci GirlGamersPL. Staraj się pomagać, bądź aktywny na forum. Napisz za miesiąc.