Nick w grze: Patryk12 Nick oskarżonego/oskarżonych: Fejm Serwer (np. survival, creative lub seablock): Forum Przybliżona data: Dzisiaj. Dowody: - Ostatnio zaktualizowano Dzisiaj, 02:02 PM Neutralny (0): najgorszy moderator na całym serwie.Obyś dostał degrada za twoje zachowanie. ---------------------------------------- Widać tutaj obrazę Moderatora Phantom_Screw. Powinien być warn tymczasowy.
No to spytajmy się może Phantoma czy to dla niego była obraza bo to przecież jest skierowane w jego kierunku.
Patryk12gracz to jest tylko moja opinia, napisałem tak ponieważ mod się zachowuje źle.Jego odzywki do mnie są karyodne.
I co on specjalnie powie TAK. Ja też moge powiedzieć ooo warn dla Patryk12gracz bo mnie uraził swoją skargą na mnie.
Fejm ogarnij się zachowujesz się jak dzieciak... [hr] Dobra fejm komentarze nie są po to, zęby się wyzywać itp. Jak chcesz się sprzeczać to masz do tego PM.
Ja tylko powiedziałem jak według mnie powinno być. [hr] MychaTy ty nie jesteś Pomocnikiem ani Modem Wiec mogą mnie jak i zarówno mnie obrażać ale Phantom to Moderator.
Jak dzieciak zachowujesz się ty!! Nikt nie będzie na mnie składał bez sensownych skarg. Ty chciałeś być pomocnikiem? heh trochę śmieszne bo twoja ortografia, interpunkcja i składownia Polskich zdań wymiata. [hr] To nie była obraza tylko Moja opinia.
Sam się ogarnij i Mnie dziecko nie pouczaj!! " Nikt nie będzie mi mówił co mam robić i jak mam żyć" Chyba, że admin.