Siemaneczko, z tej strony gracz thereverend_. Mam proźbe do najwyższej administracji: Proponuje dodać więcej mobów do expiarki ponieważ gdy jestem o 12,11,10 na serwerze 4 moby spawnią się co minute. Mógłbym sie spytać was czy możecie dodać moby np : Slaimy, Blazy, Mroczne szkielety.... Proponuje dodać najlepiej te mroczne szkielety ponieważ gdy jestem na warpie o nazwie : Warp Sklep 1 czaszka szkieleta kosztuje aż 10000ac a to jest według mnie za dużo na takie coś ponieważ bardzo dużo kasy idzie a ma sie tylo z tym 1 czaszkę a jakiś biedny gracz fartem zabil by mrocznego szkieleta i dostał główke która jest dropem 0,1 proponuje dodać szlamy ponieważ dużo graczy chcialo by mieć bloki slaimów. Z góry dziękuje najmilszą administracje I prosze o szybką odpowiedź o Najwyższą administracje np : XInfiniterX lub pani wioletta. Pozdrawiam ^^ I proszę nie zamykać tego wątku tak szybko.
Popek nom ale mogła by sie administracja wziąść troche za serwer i coś dodać a pozatym gracze i tak potrzebują troche lvla nie 300 minut przy expiarce do 30...