MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Dodanie więcej mobów

Dyskusja w 'Propozycje i sugestie' rozpoczęta przez użytkownika thereverend_, 4 Kwiecień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. thereverend_

thereverend_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Siemaneczko, z tej strony gracz thereverend_. Mam proźbe do najwyższej administracji: Proponuje dodać więcej mobów do expiarki ponieważ gdy jestem o 12,11,10 na serwerze 4 moby spawnią się co minute. Mógłbym sie spytać was czy możecie dodać moby np : Slaimy, Blazy, Mroczne szkielety....
    Proponuje dodać najlepiej te mroczne szkielety ponieważ gdy jestem na warpie o nazwie : Warp Sklep 1 czaszka szkieleta kosztuje aż 10000ac a to jest według mnie za dużo na takie coś ponieważ bardzo dużo kasy idzie a ma sie tylo z tym 1 czaszkę a jakiś biedny gracz fartem zabil by mrocznego szkieleta i dostał główke która jest dropem 0,1 proponuje dodać szlamy ponieważ dużo graczy chcialo by mieć bloki slaimów.

Z góry dziękuje najmilszą administracje

I prosze o szybką odpowiedź o Najwyższą administracje np : XInfiniterX lub pani wioletta.

Pozdrawiam
    ^^

I proszę nie zamykać tego wątku tak szybko.

Reklama
  2. popek713

popek713 Użytkownik

Docenione treści:
    22
    Nie bo i tak jest teraz bardzo łątwo

3. thereverend_

thereverend_ Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Popek nom ale mogła by sie administracja wziąść troche za serwer i coś dodać a pozatym gracze i tak potrzebują troche lvla nie 300 minut przy expiarce do 30...

4. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Zrób sobie ie własną.
    Wyolbrzymiasz problem. Teraz testpwale. 30 lvl w 7 minut. Można zamknąć

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę