Nie wiem czy wiecie (Chodzi tu o grupe osób ) ale tych waszych śmiesznych skarg nikt nie czyta i robicie z siebie idiotów (w 3 ostatnich skargach infi się nawet nie wypowiedział) wiec zastanówcie się po co robicie szopkę bo mod napisal ze jesteś pipka. Jak nie macie jakiś konkretów to nie marnujcie literek bo i tak to nic nie wnosi a w oczach administracji robicie z siebie skończonych idiotów. Najciekawsze jest to ze osoby które najczęściej składają skargi na ekipę lub administracje systematycznie składają podania na pomocnika lecz owego pomocnika nie dostają, widzę ze ktos ma kompleks braku rangi Prosilbym aby w wątku wypowiedzialo się kilka osób i jak juz nasi donosiciele i niedoszli pomocnicy zaczną odstawiać cyrk jak pod każdym wątkiem to wtedy zamknąć. Pozdrawiam osoby które pamiętają CA bez takich sytuacji i kiedy na forum wypawiadaly się tylko normalne osoby a nie zakompleksione jedenastolatki które mówią ze maja piętnaście lat i gubią się we własnych klamstwach Czekam na bol dupy ze strony tych osób i posty "modelator reco jest fee degrada mu bo miał jusz 100 ostrzerzen!!!!1!1!" [hr] Serdecznie pozdrawiam szefa tej truskawkowej mafii degradow - gracza o imieniu Fejm
Owszem ale czy to nie powinno znajdować się w innym dziale? -Ortoooo! (nie chodzi mi o to ,,reco modelatol... bol? Zgadzam się i to baaaaardzo z reco! Weźcie się ogarnijcie! To że ktoś np. Napisał ,,Jestem na N-I-E" pod waszym podaniem to to nie znaczy że od razu musicie robić skargę! Na miejscu Administracji bym dawał warny za bezpodstawne i bez dowodowe skargi. Też Fejm (Adian) weź się ogarnij, bo ktoś tu nie wie co to jest sarkazm.
Reconnect wiadomo, że bronisz kolegi swojego jednak MOD nie powinien się tak zachowywać. I mówie to nie jako jakiś 11 latek, zresztą sam mam 17, ale wiesz też święty nie jesteś. Byłem na serwerze kiedyś, gdy byłeś pomocnikiem i twoja wypowiedz do gracza była wtedy zajebista ,,możesz mi kolbe opierdolić" cyt. Także skoro sam święty nie jesteś to przestań się angażować w jakieś debilizmy, które są śmieszne i tłumacząc poczynania pewnej osoby na którą są skargi nasuwa się pytanie: - Skoro osoba nic nie zrobiła, to po co ktoś, ona sama, próbuje się tłumaczyć i ma ból dupy przez skargi. Skoro jesteście tacy ,,czyści" dlaczego się tłumaczycie i robicie z siebie debili? P.S Jak rozumiem jeśli będę nazywał modów pipkami nie będziecie się czuli obrażeni?
Zgodzę się, ale jesli taki post leci wtedy gdy jest kolejna skarga na phantoma i to taka gdzie jest jego wina warto sie zastanowic czemu. Broni kuede swojego kolegi. Proponuję zabrać rangę phantoma i dac ja np. DejVoo
Nie napisałem żadnego wulgaryzmu na czacie i NIE wymyślaj. DejVoo zamiast tworzenia kont do łamania regulaminu niech zacznie się czatem interesować bo słabo mu to wychodzi. Zreszta phantom nie miał żadnego ostrzeżenia wiec z degradem musicie jeszcze poczekać.
Xerdion - kto ty jesteś? Czy ja waszym nie dorosłym zdaniem łamie regulamin pisząc pipka? Jak chcecie degradacji to piszcie do infiego ja mam wasze zdanie daleko Ale, zaraz zaraz. Zwolnienie mnie z rangi pozwoli mi wylać bezpośrednio co o was myślę, a tego dzieci nie chcecie, uwierzcie mi xD
Zgaaadzam sięęęę!!!! Jak się komu admini nie podobają to niech spada i zeby się później nie skarżyl że go kto wywala na inny serwer bo lepiej żeby na CA było mniej takich marud. Założę się że jakby go normalny gracz nazwał pipka to by skargi na niego nie napisał :/
Nikt cię nie obraża Ja nie obrażam, daje dwuznaczne teksty, po to, żebyś pomyślał nad sensem tego wszystkiego
I jestem pewny, że gdyby tutaj chodziło o pomocnika, wszyscy by się rzucili na niego jak to kiedyś było z DejVoo, ale skoro jest to mod każdy go broni, bo liczy na jakieś nędzne przywileje. Skoro modom wolno wszystko to gratuluje.