Plugin precious stones. Tam szukałbym problemu bo to nie pierwsza taka sytuacja. Drake też stracił, ale nie wszystkie, a zdaje się 2 cuboidy. deevee1982
U mię było tak byłem /afk wróciłem i nie wiem czemu wywaliło mię z serwa podobną był crash cały serwer wywaliło na chwile loguje się idę na swoją działkę a tam cuboid jakiegoś Krzysztofa to sobie myślę WTF w dodatku nie postawiony na całości tylko ledwo obejmuje dom w środku Krzysztof rabuje skrzynki zabiłem go wylogował się a i miejsce gdzie cuboid był pod ziemią nie zostało naruszone wiec nie ma opcji ze ktoś mógł się włamać na moje konto...
to był mój magazyn cały czas tam prawie jestem dzisiaj w tym domu byłem około 15 min [hr] Wiadomo czym był powód ???
Z pliku konfiguracyjnego nie wynika, że cuboid może sam sobie z siebie zniknąć. Plik konfiguracyjny można ustawić, że cuboid padnie po iluś tam dniach, albo np automatycznie jak gracz dostanie permbana. Proponuję poprosić administratora, żeby powiedział dokładnie co się stało z cuboidem. Może dokładnie określi kto i o której godzinie go zniszczył. Administrator może również porównać IP gracza Krzysztof z IP innych graczy. Myślę, że to może być wynikiem jakiś "super haków", czyli potocznie dobrej znajomości javy i po prostu wywaleniem pluginu PS. deevee1982
Toper, nie wypowiadają się jeśli nie wiesz. Owszem, SA tam cuby wioli, ale to zabezpieczenie przed kradzieżą... Będzie Canada normalnie grał czy cos to mu się to odda.. Wczoraj on z nią biegali po działce i jakoś canada nie marudzil..