Już od dłuższego czasu mod Phantom Screw zachowuje się wulgarnie wobec graczy, wyzywa, wygania, a następnie udaje, że nic się nie stało usuwając swoje posty. Nie chciałem śmiecić kolejną skargą, ale takie zachowanie nie powinno być tolerowane, jako członek ekipy powinien dobrze reprezentować serwer,a zamiast tego wygania kogo popadnie, rozumiem że wysłuchiwanie niektórych graczy może być denerwujące, ale powinien jakoś to schować do "kieszeni" i nie pisać do jakiegoś gracza, że jest ku...wą. Nie proponuję degrada, choć za to mu się należy, ale jakieś porządne "trzepnięcie" lub obniżenie rangi na tydzień.
Zgadzam się obraża mnie i wygania na inne serwery. Dzisiaj była skarga, ale oczywiście jego siostrzyczka broniąc go zamknęła ją. A według jego to, że mnie wyzywa to jest nie warzne.
Fejm nie jesteś jedyny, widziałem posty gdzie wyzywał innych graczy, oczywiście swoje komentarze usuną, a i adsonki w to nie mieszajmy, tutaj problemem jest Phant a nie viceadminka :3
Mimo że gram tu nie cały tydzień też zauważyłam że zachowanie Phantoma nie jest takie jakie powinno być. Wiem , że mod też człowiek i też mu czasem mogą puścić nerwy przez jakiegoś gracza ale lepiej żeby to schował. Proponuję nie degrada ale tylko ostrzeżenie , gdyż Phantom wydaje się być fajnym człowiekiem i dobrym modem. A co do Fejma , on też nie jest święty ponieważ często zaczyna kłótnie z Phantomem czy innymi graczami.
Yumi poczytaj wszystko każde moje slowo zostaje skomentowane przez phantoma i od tego zaczynaja sie klotnie [hr] Yumi gracz tu za krotko wiec cii... takie jego zachowanie sie czesto powtarza, az za czesto!
Yumi wyobraź sobie że mod phant gdy tylko coś napiszesz zaraz pisze jakiś wredny post, widać to na tych postach :/ strona pierwsza: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=3319 Cyt. ...Masz chlopaka/dziewczyne Fejm: Nie twój interesik :> Masz rower? Phantom_Screw: Fejm i dziewczyna. Tak, mam. Ponownie pytanie Czy masz dziewczynę/chłopaka? ...
Creepez nie spotkałam się jeszcze z taką sytuacją ale z góry mogę powiedzieć że zignorowałabym taką osobę gdyż jest to najlepsze wyjście.
Niby prawdą jest, że należy taką osobę ignorować, jednak MOD jako członek SERWERA i EKIPY nie powinien się w ten sposób zachowywać. Wiadomo, że każdemu czasem puszczają chamulce, jednakże sztuką jest nieokazywanie negatywnych emocji, a zwłaszcza, że jest to osoba o dość wysokiej randze. Wiadomym też jest, że nasz wspaniały Administrator napisze jeśli już ,,moderator został ostrzeżony" co nie załatwi nic w tej sprawie. Na miejscu Admina zamiast siedzieć cicho i przymykać oko na takie sprawy i zgrywając ,,nicniemogeInfinitera" zareagowałbym w jakiś lepszy sposób niż nędzne ostrzeżenia, zwłaszcza gdy jest to tak wysoka ranga jak moderator. Przypominam też, że miało być coś dla ekipy takiego (co wolno, czego nie wolno, zależy jak itp.) i gdzie to jest? W głębokim poważaniu. To było rzucenie słów na wiatr, przez co takie są sytuacje. Zresztą z tego co widze Phantom_Screw sprawdza na ile może sobie pozwolić.
Phant się normalnie zachowuje A nie pomyśleliście że może od kilku dni ma jakiegoś doła lub coś? Tak jak mówił reconnect, ośmieszacie sie
Ludzie! Zaczynacie do mnie skakać a teraz piszecie o degrady. Zastanówcie się nas sobą, fejm Xerdion creepez - zdarzyło się wam wybuchnąć? No właśnie, wiec co się rzucacie? Jak wy się zastanowicie i wyciągnięcie wnioski ze swojego dziecinnego zachowania, przyjdzie kolej na mnie. Czekam na wnioski - jedyna przepustka do zmiany mojego nastawienia do was. Aidan wyciągnął i jakoś się uspokoilismy
Ogarnijcie dupska ile wy macie lat ? Zachowujecie się jak bahory które czekają żeby na skarżyć na kogoś albo cos napisać na forum na kogoś popatrzcie na siebie i potem dopiero piszcie. Pozdrawiam ender
Phantom, pipko, ja bym to uznał za przesłanie do poprawy zachowania. Myślisz, że jak się tak zachowujesz to zdobędziesz cokolwiek? No chyba nie. Ender to jest dyskusja 14+ więc idz stąd. [hr] Próbujesz się popisać phantomku ale ci nie wychodzi. I proszę powiedz co o nas wszystkich twierdzisz będziemy mieli przynajmniej z ciebie beke.