co ludzie sadza o banach stalych dla vipow jesli maja hacki ( fly , killaura ,xray itd ) nie tylko za obraze bo kkurcze czuja sie bezkarni . a nie fajne jest to ze oni se moga oszukiwac .... swoja droga obnizyc moze troche cene unbana bo 30zl to jednak sporo i ludziom sie odechce bardziej niz go kupia ;p tu mowa tez o normalnych graczach ... mysle ze do max 20zl bylo by przyjemniejsza cena ;p
Bany nic nie dadzą. Siedzę tutaj 3 m-ce i znam większość graczy. I wiem, że Kama_yo ma tu bana, ale siedzi z multikonta i każdy wie, że to kama_yo i każdy widzi w jakim domu siedzi i z jakimi graczami gra i nikt nic z tym nie robi. Co z tego, że dostanie na svipa perma, jak siedzi z innego konta, kwestia czasu i zaczną oszukiwać z normalnych kont, a na svipach będą grzecznie siedzieć. A tak poza tym, to się pytam, co to cenzura za przyjemność wygrać oszukując?? deevee1982
ale można dać też bana na IP a nie na nick tak ? więc wtedy już nie będzie mógł w ogóle oszukiwać i grać [hr] ja jestem za. Ja nie oszukuję i nie lubię jak ktoś oszukuje
Kiedyś Drake coś wspominał właśnie o banowaniu po MAC. Tyle, że ja wam coś powiem ale w tajemnicy.... więc cicho szaaa. Gdyby w dzielnicy zamknąć wszystkie sklepy z alkoholem, to kto na tym skorzysta? Jak już sobie odpowiedzieliście, że konkurencja z poza dzielnicy, to już jesteście w domu. Więc, uważam co następuje: Całkowite zabezpieczenie serwera i banowanie po MAC adresie jest prawie w 100% wykonywalne, ale średnio opłacalne dla właściciela. deevee1982