MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Problem z Phantom_Screwem cz. 2

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Xerdion, 5 Kwiecień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Xerdion

Xerdion Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Zamknięcie wątku nie spowoduje, że już będzie cisza. :D

Reklama
  2. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Świetnie. Drazysz temat jak jakiś nerdziarz ;)

3. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Nudzi mu się pewnie.

4. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
    nom i taka to robota, coraz bardziej wydaje mi się że ranga zasranego moda pozwala na wszystko, tak tak, "moderator został ostrzeżony" zawsze jak coś przeskrobie, ale wynika na to, że moderator nic nie dostaje i nadal może kontynuować swoje złe postępowanie. Nadodatek znalazły się lizusy, które dostaną fory od takiego moda za kłamanie za stroną jego niewinności, a zwykły gracz ? No właśnie, gracz bez rangi a także vip nie może obrażać, bo zaraz dostaje ostrzeżenie, a moderator może, a jakoś ostrzeżenia nie dostaje !

5. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Creepez widzę ze do twojej małej głowy nie dotarło jeszcze to co pisałem - nik o go nie obrażam, jeśli tak interpretuje- jego problem ;)
    [hr]
    Tobie również można pisać dwuxnaczne teksty :)

6. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
    eee, nie jest obrazą jak 1 kwietnia pod którymś z postów na temat zakończenia działalności serwera (tego żartu) napisałeś do jakiegoś gracza (zapomniałem nazwy posta i nicku tego kolesia -_-) że jest poje... kórw... :/ Nie, nie zmyślam akurat to pamiętam, a komentarz z tym usunąłeś, żałuję że nie zrobiłem wtedy ss'a :(

7. MsKornel

MsKornel Gość

Nie wiem co myśleć

Fejm i inni to debile

Ale widzę też zachowanie owego moda ;p

DEGRAD MU XD

(żarcik he he <3)

Reklama
  8. kuba04

kuba04 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Xerdion, Fejm, Adian... Weźcie się ogarnijcie bo takie posty bez dowodów to nie ma sensu. To że Phantom napisał ,,pipka" to nie znaczy że od razu musicie pisać skargi! Może zdarzyć się taka sytuacja że ktoś się wkurzy. To właśnie zrobił phantom; na jego miejscu zrobił bym to samo...

9. Xerdion

Xerdion Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Debile tak? Być może są tak mądrzy, że aż nie ogarniasz . Pipka_Screw jest do niczego. Widziałem jak banujesz gracza ZbAnOwAnY zaraz po fali reklam tylko dlatego, że napisał NAZWĘ serwera Alberta. Dostał bana mimo iż nie napisał IP. Wnoszę o ub dla tego gracza. Pewnie myślisz ,,moła sostla ma viceatmina moge wsystko" DUPA. W ogóle powinna być grannica wiekowa kto może mieć tą rangę np. od 16 bo potem są tacy pajace i robią rozwałke i obrażają ludzi. Powinieneś dostać degrada i to jak najszybciej i siostrzyczka w niczym ci nie pomoże pipko_screw.

Zamknięcie wątku przez adsone będzie równoznaczne z tym, że pipka_screw jest niekompetętna.

10. kuba04

kuba04 Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Xereion daj mi Bana!

11. Creepez

Creepez Użytkownik

Docenione treści:
    0
    kuba04, MsKornel i cała reszta kancelarii adwokackiej Phantoma, nie chodzi tu o napisanie do fejma słowa "pipka" bo to mały szczegółek, ale o to, ze już kilkakrotnie zauważono wulgarne zachowanie wobec innych graczy przez Phantoma, nie tylko Fejma czy Xerdiona !

12. Xerdion

Xerdion Użytkownik

Docenione treści:
    1
    Kuba04-pierwszy nieogar CA
    [hr]
    Wlaśnie creepez mialem to pisać ;)

13. MsKornel

MsKornel Gość

Ja nie jestem za nikim xDD

WSZYSCY LUDZIE TO DEBILE NA SWÓJ SPOSÓB XD

14. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Mam nakaz banowania za reklamowanie innych serwerow o tematyce minecraft'a. Sama nazwa stanowi bezposredni dowód w sprawie, za który także mam obowiązek banować. Nie wierzysz - zapraszam do zapoznania się z regulaminem, ewentualnie jeśli tam nie zauważysz ukrytych znaczeń - do kontaktu z XInfiniterX.

@Creepez: Jeśli poprawnie nie umiesz czytać, napisałem mniej wiecej tak:

"Fejm juz mnie irytujesz K**WA"

a poniżej zamiescilem post:

"K**WA - KROWA"

Czy zrozumienie dla was dwuznacznego słowa, zagwiazdkowanego specjalnie z myślą o rozwiniętych osobach tego serwera, sprawia takie trudności? Serio macie mnie za takiego debila, że mając moda pisałbym jakies niecenzuralne słowa? Gratuluję w takim razie.

@Xerdion - kim ty jesteś? Nie kojarzę nicku, a rzucasz się nie wiadomo za co. Nie pamiętam, abym Ciebie obrażał - jeśli była taka sytuacja - uświadom mnie. Proszę, jestem otwarty, może mam sklerozę czy coś w ten deseń. Uświadomisz - załatwię, wyjaśnię i bedzie z głowy. Chyba że jesteś chłopcem na posyłki Fejma. To też jest jakas opcja. Nieprawdaż?

@@Creepez
    Ty też. Nie wiem co wy się wszyscy na mnie uwzięliście. Macie jakis problem? Piszcie PW, załatwimy. Chyba, że macie napisać wiadomosc typu "idz sp.... downie" etc, to wtedy nie piszcie, bo to nie ma sensu. Polecam na przyszłość dokladnie patrzeć co jest napisane, i czy nie jest wyjasnione, jak w tym przypadku z "K**WA", bo będą wychodzily takie sytuacje, jak ta teraz.

Także ten, jeśli to wam nie wystarczy, to znaczy że jestescie żądnymi krwi GabeN'ami, którzy dla degrada kogos zrobią wszystko, bo oni sami nie dostali pomocnika. Może tu jest pies pogrzebany?

@@@Crepez

Do kogo? :) Jeśli zaczynacie skakać - trzeba jakoś sie wybronić. Widzisz, Fejm nie wytrzymał napięcia - sam sobie to zafundował. To on pierwszy w grze zaczął mnie wyzywać - tylko szkoda, że nie ujawnił tego na forum. Bo przecież nie może wyjść, że to on zaczął, bo trzeba mi degrada załatwić, to bedzie mozna jezdzic juz na ogolnym czacie. Zauważcie swoją winę, ty Creepez jesteś OK, nic do Ciebie nie mam. Nie masz problemów, nie obrazasz, nie probojsz zdetronizować czy coś. Jestes po prostu OK. Co do Fejma - sam wiesz, jak to się skonczyło.

@TOPIC

Jeśli, bo widać że tak jest, macie problem z "odkodowaniem" moich intencji, spróbuję się przestawić na trochę niższy poziom zaawansowania swoich wypowiedzi. Nie myślałem, że są tu tacy ludzie, którzy nie ogarną aluzji i mają sztywne poczucie humoru. Napiszcie tylko ;)

15. MsKornel

MsKornel Gość

Nie wiem ale to po części (50%) rozwiało moje wątpliwości

ALE ! małe ale

Kiedyś ten serwer był zaronbiaszczosuper fajna atmosfera ludzie i wgl.

A teraz przyszły dzieci (Które były od zawsze w MINECRAFCIE ale mimo to że nie ograniąły orto to były bardziej ogarnięte od 12 latków które teraz grają) które no po prostu nie umieją ogarnąć życia po prostu i są rozpieszczone oraz zazdrosne o POMOCNIKA rangę kogoś innego.

Ten serwer bardzo się zmienił ale to BARDZO przykro mi z tego powodu bo tu zacząłem przyjaźń której już dawno nie ma ale zawsze wspomnienia bardzo mi przykro z tego powodu i też nie wiem czy powinienem tu grać na serwerze jak widzicie zrobiłem se przerwę bo forum jest lepsze od gry.I zawszę mogę komuś pomóc i no już sie powtarzam ale żal mi tego serwera bo kiedyś była atmosfera mili gracze a teraz to takie zMIESZANE i jest tak jak wszystkie serwery kiedyś serwer był wyjątkowy JEDYNY W SWOIM RODZAJU a jak przyszły 12 letnie dzieci to masakra i miazga.No mógłbym coś więcej napisać ale AZDROŚĆ I PYCHA no nci więcej nie mogę powiedzieć niedojrzałość ze strony dzieci które tu grają i kropka.

16. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Tak Kornel, dokładnie.

Jeszcze jakieś 4 miesiące temu był tu święty spokój. Poźniej, jak wiadomo, nastąpił atak dzieci neo - Aidan i Fejm, próbujących "obalić" władzę. Dobrze, ze trafili na mnie i na reconnecta. I przegrali, sami widzicie, pisanie bezsensownych skarg na administrację NIE doda wam RENOMY. RENOME możecie zwiększyć starając się pomagać administracji i ekipie - nie ją szykanując.

17. MsKornel

MsKornel Gość

A tak w ogóle nie wiem ten minecraft został zaatakowany przez dzieci przez (przepraszam za powtórzenie) Polskiego Pingwina (Stuu) i przez JJJokera.JJyoker był spoko ale to co się wyczynia przez Polskiego Pingwina (Stuu) Reziego i innych dupnych Youtyoberów.Żałuję i wstydzę się tego że kiedyś ich oglądałem i prawie wydałem na nich pieniądze to są no tylko dla kasy i srają wszystkim w twarz.A Polski Pingwin KRÓL PODSTAWÓWKI to się z tym zgadzam polecam kanał BrutalTV on ich (OCENIA) w negatywnym stopniu i takie tam ;p

I tak jest taki serwer o tematyce Harrego Pottera/minecraft jedyny w Polsce i sam jestem Potterhead ale tam grają rozpuszczone gimby a tu rozpuszczona podstawówka nie wiem co gorsze ale chyba gimby.Serwer to nie to samo i bardzo mi przykro tyle żalu i smutku no trudno życie nie ? trzeba iść na przód i szkoda serwa

18. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
  19. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    @UP
    Co w tym śmiesznego :D Takie były moje intencje, sory jesli odebraliscie to zle :)

20. Nazilord24

Nazilord24 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    Aaa czyli kick dla mnie za napisanie kiedyś k%%%% był bezzasadny. XD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę