Witam, zapraszam do przeczytania mojego podania na pomocnika. Dokładny nick w grze: EFowaty Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: 3-4 godzinki dziennie. Ile masz lat: Mam 12 lat Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Najczęściej gram na serwerze survival, czasami także na creative. Jak długo grasz w Minecraft: Około 5 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: 2 miesiące, ale grałem wcześniej na innym nicku non-premium a na tym dopiero zaczynam grę. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie co bardzo mnie cieszy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, kiedyś nawet posiadałem własny serwer, był on bardzo znany, nie raz byłem Pomocnikiem znanych serwerów (nie będę wymieniał). Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Kick (nick) (powód) - wyrzucenie gracza za np. złe zachowanie, mute - wyciszenie gracza, czysc chatclear lub jakas inna komenda - czyszczenie chatu, chaton czat wlacz lub inna komenda - włączenie chatu, czat off chatoff lub inna komenda - wyłączenie chatu itp. Czasami także na niektórych serwerach sprawdz - sprawdzanie czy gracz ma cheaty. Dlaczego Ty: Jestem młodym, ambitnym chłopcem :3 lubię pomagać innym i bardzo lubię ten serwer. Ranga pomocnika na takim fajnym serwerze to dla mnie marzenie. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak: - Bicie przez szkło - Przechodzenie koniem przez ściany i drzwi (nie wiem czy są one jeszcze aktualne) Wymień kilku członków ekipy: Proszę: Pomocnicy: - DejVoo - RaddiPL - Nazilord24 - krzyss06 - Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomagać graczom (odpowiadać na ich pytania), wyłączać chat w razie spamu, mute'ować gracza gdy używa wulgarnych słów, być miłym dla innych. Dziękuję za przeczytanie mojego podania, mam nadzieję, że uda mi się dostać do grupy Pomocników. Pozdrawiam EFowaty[/b][/size]
Na Nie *Podanie mogło by być czytelniejsze *wiek *ekipa to: Pomocnicy i moderatorzy Pozdrawiam [hr] A i jeszcze w ankiecie, wole nic nie zaznaczać
Ankieta mnie rozwalila xD Poczucie humoru the best Ale niestety na nie. Mały wiek, niestety. Od niedawna grasz, to też cie skreśla
Jestem aktualnie, i napisałem, że dopiero zaczynam grę na koncie premium wcześniej grałem na nonpremium.
Witaj EFowaty. Jestem na NIE. Nie pomagasz, nie udzielasz sie na forum, zle komendy oraz za niski wiek. Pozdrawiam
Jestem na NIE Powody: -Wiek -Wgl nie widzę Cię na serwerze -Złe komendy -Ekipa to pomocnicy i Moderatorzy -Podanie mogło by być bardziej czytelniejsze Pozdrowionka ^^
No niestety na Nie - Udzielanie się na forum 0% - Nie pomagasz w grze - Ten wiek - Podaj wcześniejszy nick - Złe komendy *** Komenda to /kick nick powód - wyrzuca gracza z serwera Pozdrawiam