1. Nick w grze: Metaxon 2. Nick oskarżonego/oskarżonych: MrAstar 3. Serwer: (np. survival/creative) survival 4. Przybliżona data: 04/06 15:00 5. Dowody: (§ 3. Pkt.2 ) Wulgarne zachowanie, obrazy etc. karane wyrzuceniem z serwera (do dwóch razy), następnie wyciszenie od 1min do 48h lub ban tymczasowy od 1h do 24h. W zależności od stopnia wykroczenia. Dostałem 1 kick i po nim od razu mute, wczoraj sytuacja byla podobna w stosunku do innego gracza. Chyba ktos tu na głowy z chujem sie zamienił i go troche ponosi. Screnow nie mam bo po wywaleniu czyści sie czat ale w logach wszystko jest.
Cytuje: Chyba ktos tu na głowy z chujem sie zamienił i go troche ponosi. Mute za samo zachowanie jakie reprezentujesz na serwerze. Sorki, ale bardzo często widzę jak klniesz itp więc moim zdaniem należy się trochę dyscypliny.
Regulamin znasz ? To sie do niego stosuj. 2 x kick i trzecie wykroczenie mute a nie będziesz według własnego widzimisie mutował.
Pozwoliłem sobie zacytować, żeby pokazać, że nawet pisząc skargę nie potrafisz okazac za grosz kultury... Brak dowodów zresztą, ale niech Ci będzie, przyznaje się, ale tylko dla formalności. [hr] Weź mnie nie ucz regulaminu seba. Twoje zachowanie od zawsze było poniżej norm, trochę dyscypliny nie zaszkodzi. Biorę ewentualne ostrzeżenie na klate... [hr] A zresztą, ide na zakład, że gdybym nie dał tego mute tylko kick, pisałbyś to samo więc...
Twoje zachowanie powinno być karane bezpośrednim mute, ciesz się że dostałeś kick jako ostrzeżenie...
Ja uważam że słusznie dostałeś kicki i mute. Cytuje Tekst: Chyba ktos tu na głowy z ch*jem sie zamienił... Moim Zdaniem Temat do Zamknięcia.