Witam. Próbowałem dołączyć do gry, zarejestrowalem się poprzez /register haslo haslo Przy próbie logowania czyli /l haslo wyrzuca mi komunikat, że hasło jest nieprawidłowe (rzecz jasna nie jest to "haslo") - choć przepisuję je prawidłowo. W jaki sposób dołączyć do serwera?
Wpisujesz zapewne /zbijacz hasło a tak nie wpisujemy. Należy wpisać: /l hasło Mój nick to MrAstar, przypuśćmy że moje hasło to "plecak" W takim wypadku wpisuję: /l plecak Pomogłem? Ciesze się i pozdrawiam ;] Proszę napisać czy jest ok.
Tak jak wspominałem, próbuję logować się poprzez /l hasło nie używam nicka - podaję hasło. Edit: od razu mnie wyrzuca z komunikatem, iż hasło jest nieprawidłowe
Ale w jaki sposób? Gdy próbuję ponownie zarejestrować (/register ... ...) wyrzuca informację, że gracz jest już zarejestrowany.
Może taki gracz jest zarejestrowany już. Załóżko nowe konto i się zarejestruj,.jeżeli cię wywali to znczyn, że ten nick jest zajęty i musisz wybrać inny nick. Pozdrawiam.
Pierwszy raz się loguję do minecrafta - może ktoś doradzić krok po kroku jak to zrobić? Przepraszam za kłopot...
1.Tworzysz nowy nick np. Zbijacz657 2. wchodzisz na ip serwera (mc.craftapple.pl 1.8.x) 3. Wpisujesz /reg hasło hasło 4. jak juz się zarejestrujesz wpisujesz /l hasło 5.jesteś juz zalogowany i możesz wprowadzić (jak chcesz) emalia
Zbijacz, a więc tak. 1. Jak się włącza minecraft wpisujesz swój nick. 2. Zmieniasz wersje na 1.8.3 3. Klikasz dodaj serwer i wlisujesz IP serwa IP- Mc.CraftApple.pl 4. Wchodzisz na serwer. 5. Rejestrujesz się za pomocą komendy. /reg hasło powtórz hasło. 6.Przy każdym następnym razem kiedy będziesz chciał wejść na serwer za pomocą komendy. /l hasło. Np. Dajmy , że moje hasło to lolo. A więc loguje się /l lolo. Jeżeli użyjesz komendy /reg hasło powtórz hasło aby się zarejestrować i cie wywali to znaczy , że ten nick jest zajęty i musisz go zmienić. Myślę, że pomogłem Pozdrawiam.