MC.CRAFTAPPLE.PL

Dolacz do innych graczy

Stojaki na zbroję

Dyskusja w 'Pytania i Problemy' rozpoczęta przez użytkownika Arcvs, 6 Kwiecień 2015.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Arcvs

Arcvs Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Czy ktoś wie, co się stało ze stojakami na zbroje? I przy okazji zbrojami na nich? W ostatnich dniach zniknęły wszystkie z mojej działki, wraz z elementami zbroi. Do tego dziś postawiłem nowy, by sprawdzić, czy działa i...
    Nie daje się niczym rozwalić przez przytrzymanie narzędzia, trzeba kilka razy szybko kliknąć. Po uderzeniu pojawia się zielony pasek życia nad nim!
    Czy jest jakaś szansa na uzdrowienie sytuacji? Można byłoby przy okazji włączyć mu ręce (ShowArms).
    Pozdrawiam

Reklama
  2. MsKornel

MsKornel Gość

3. viola

viola Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Gdzieś na forum pisało, że stawiasz stojaki na wlasną odpowiedzialność. Ktoś Ci zagibał pewnie stojaki i zbrojki. Wiem, że tak mozna, bo sama kiedyś komuś z działki zwędzilam :)

4. Arcvs

Arcvs Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Ta wersja odpada, bo część była w domku w powietrzu, bez dostępu bezpośredniego.
    Sądziłem, że o tej porze bugi 1.8 już poprawione. Chciałem zbudować sobie boisko z piłkarzykami, ale widać trza jeszcze zaczekać...
    Pozdrawiam

5. Phantom_Screw

Phantom_Screw Użytkownik

Docenione treści:
    3
    Stojaki na zbroje traktowane są jako moby :) Być może ktoś użył komendy /buther, i dlatego znikły, ale nikt inny nie zgłaszał znikajacych stojaków ;)

6. viola

viola Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Arcvs, nie chciałam wprowadzić ciebie w błąd, ja faktycznie u kogoś na dzialce przed domkiem zbiłam łapką ten stojak ze zbrojką :)

Reklama
  7. Arcvs

Arcvs Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Może ew. przez perłę na dach i dalej na podwórko, drzwi...
    Ok, czy w takim razie po wejściu na działkę można ubić komuś trzodę?
    I czy obcym działają mechanizmy? (Mobom działają płyty naciskowe, to wiem, bo mi szkielet wlazł za plecy.)
    Pozdrawiam

8. viola

viola Użytkownik

Docenione treści:
    0
    Zwierzęta są bezpieczne, no chyba że nie ogrodzisz to mogą wyjść za granicę twej działki i wtedy marny ich los. Co do mechanizmow, to nie chce z innym serwerem pomylić, sama się zapominam co tu, a co tam działa * obcym * na naszej działce :)

Acha, na koniach nie zostawiaj siodła.

9. marysia012350

marysia012350 Użytkownik

Docenione treści:
    18
    To ja zajymalem sety jesli nie pomyliłem nicku

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.

Poleć tę stronę