Dokładny nick w grze: asia2108 Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Tak około 3-4 godz. dziennie. Ile masz lat: Mam 15 lat, w sierpniu 16 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Kiedyś najwięcej czasu spędzałam na survivalu, a teraz wolny czas spędzam na seablocku. Jak długo grasz w Minecraft: Już dosyć długo gram w minecraft, tak około 5-6 lat Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: wydaje mi się, że około 8-9 miesięcy Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, byłam chatmodem, budowniczym, oraz pomocnikiem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): jak narazie jest tylko jedna komenda /kick-wyrzuca gracza z servera za jego niestosowne zachowanie. Dlaczego Ty: Powinnam otrzymać tą rangę , ponieważ bardzo mi na niej zależy, chcę chętnie pomóc w ogarnianiu czatu .. np. gdy ktoś klnie .. :c Bardzo dobrze znam komendy nie tylko na rangę pomocnika. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Asia, pochodzę z Krakowa, który mieści się w woj. małopolskim. Bardzo lubię grać w minecraft, cs, fife i wiele wiele innych gier W przyszłości mam zamiar wybrać się do liceum mundurowego. Lubię pomagać innym ludziom. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Pamiętam, że kiedyś można było przechodzić koniem przez ściany. Wymień kilku członków ekipy: Phantom_Screw,MrAstar,pat277,Nazilord24 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien : ogarniać czat, zgłaszać jakiekolwiek usterki serwera, być aktywnym na forum, pomagać graczom
No comment ... Usunęłaś stare podanie , bo wszyscy byli na nie i wytykali Ci pełno błędów , a teraz jak nigdy nic piszesz kolejne z poprawionymi błądami ;-; No comment po prostu ...
Nawet ok tylko że: -Wymieniłaś członków administracji -Styl podania trochę lepszy od pospolitego bo zastosowałaś kolory ale i tak można by to było jakoś poprawić -Piersza wersja minecrafta wyszła jak pamiętam 10 maja 2009 (classic) i wtedy można było grać classic na stronie minecraft.net, wtedy były 2 czy 3 serwery polskie reszta to niemieckie lub amerykańskie. Grałem na tej wersji i nie pamiętam twojego nicku, jak mi podasz czy wtedy grałaś i na jakim nicku to ci mogę uwierzyć, że grasz 6 lat. -Dodatkowa znajomość komend się przyda, ale ten serwer nie jest wymagający w kwestii znania komend szczególnie dla pomocnika, więc jest to zbędne i nie trzeba pisać . -Właśnie na seablocku przydało by się więcej pomocników i więcej czasu na niego poświęconego ale jak znam życie to jak ktoś dostanie pomocnika to będzie siedzieć na survivalu a nie na seablocku czy survivalu (oczywiście są wyjątki). +Wiek jest OK na pomocnika +Staż dobry +Udzielasz się na forum od czasu do czasu. _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________ Podsumowując to wszystko jestem na taki neutral z -, czyli małe nie. ====================================================================== PS: Nie usuwaj starego podania -.- Sugerowałaś się błędami i zrobiłaś kopiuj wklej z poprawionymi błędami. Tak nie powinno być, trzeba myśleć co się pisze i starać się zostawić podanie w stanie oryginalnym, jeśli to możliwe a nie edytować non-stop uwagi w odpowiedziach do swego podania by wszyscy byli na tak. @Edit Zmieniam jestem stanowczo na nie. Zajrzyj sobie: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=3414
Nie chyba nie napisałem xd -2 podania poprawiłaś błędy i 2 -,- -Opisz siebie w kilku DŁUGICH zdaniach a ty napisałaś chyba tylko 3 -Ekipa to modzi i pomocnicy
-_- Napisać drugie i usunąć poprzednie, źle. Edytować błędy, źle. Co następne? Czepianie się o literówkę w wyrazie?