Dokładny nick w grze:MatiEMO Ile czasu mogę poświęcić serwerowi:5/6 godzin dziennie Ile masz lat:12 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu ?: creative albo seablock Jak długo grasz w minecraft: około 4 lat Jak długo grasz na serwerze mc.craftapple.pl: rok Czy miałaś/eś tu kiedyś bana: Tak,raz za nazwe miecza Czy pełniłaś/eś podobną funkcję na innym serwerze: Nie,nigdy Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):/kick (nick) (powód) wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty:Jestem kulturalna i bardzo lubię pomagać innym,jestem godna zaufania oraz miła Opisz siebię w kilku długich zdaniach:Mam na imię Marta, i mam 12 lat.W wolnym czasie lubię iść na dwór,pograć na komputerze,pograć w piłkę nożną.Interesuję się grami,piłką nożną,fotografią i ogólnym sportem. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze:Przechodzenie koniem przez ścianę. Wymień kilku członków ekipy: Nazilord24 Pomocnik DejVoo Pomocnik pat277 Moderator reconnect Moderator adsone ViceAdministrator Jakie obowiązki ma Pomocnik:Pomocnik przede wszystkim powinien ogarniać czat,pomagać innym graczom oraz zgłaszać wszystkie bugi i błędy do Administratora.
Witaj Marta. A wiec tak Jestem na Nie podanie bardzo ubogie i jestes za mloda. Na jakim serwerze spedzasz najwiecej czasu: Creative albo SeaBLock. To co wkoncu?
Witaj Marto. Ogólnie podanie nie jest takie złe Kilka błędów kody zauważyłem, fajnie napisane tylko troche za krótko, no i wiek :/ Ale będę neutralny ;]