Dokładny nick w grze: KaliFo Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Od poniedzialku do piątku mniej troszke bo szkoła a weekend cale dni Ile masz lat: 14 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock): Na survival Jak długo grasz w Minecraft: Od wersji 1.2.5 Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Od niedawna i zauważyłem że dużo ludzi sie wyzywa oszukuje i nie ogarnia. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nigdy! Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak byłem najczęściej modem lub adminem. Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je):Tak znam pomocnik obecnie posiada jedną komendę jest to: /kick (nick) (powód) Ta komenda wyrzuca gracza z serwera Dlaczego Ty: Ponieważ ogarniam. Nie jestem nerwowy lubię pomagać mam nawyk patrzenia na czat co pomaga mi w rozmowie z innymi i udzielaniu im pomocy. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Jestem osobą otwartą, i wesołą. Znam troszeczkę języka html. Lubie grac szczególnie w gry sandbox i Fpp/fps. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Po wpisaniu /ps visualize szkło niekiedy znika i pojawia się. Wymień kilku członków ekipy: XInfiniterX, MrAstar, ThreeEyedMaster, RaddiPL Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik powinien pomagać graczom w różnych sytuacjach. Pomagać moderatorowi. Zgłaszać usterki. Sorki że mało jestem na forum...
Witaj KaliFo, a wiec tak twoje podanie nie jest zaladne, jak gralem na innych serwerach to administracja to nie byla ekipa , ale nie wiem jak tutaj. Wczoraj zarejestrowany i odrazu podanie? Nie pomagasz i nie udzialasz sie na forum. Niestety Na NIE. Powodzenia za miesiąc. Pozdrawiam.
Cześć KaliFo, Witamy na CraftApple o8] Wydajesz się być ogarniętym graczem, ale niestety społeczność CA nie miała okazji Cie bliżej poznać. Pograj trochę dłużej na serwerze, pomagaj na czacie gdy znasz odpowiedź. Zajrzyj od czasu do czasu na forum. I wtedy złóż podanie, a z pewnością zostaniesz Pomocnikiem
Grasz od niedawna, i chcesz iśc na rangę ? Zdecydowanie nie, poczekaj parę miechów, zapoznaj się z serwerem i jego klimatem, a wtedy spróbuj ponownie
Co to jest ??? Wczoraj się zarejestrował i od razu podanie ? Radzę Tobie poczekać miesiąc lub półtora i może wtedy będzie cacy. Pozdrowionka !
Na nie. *Staż *Posty *Mała aktywność na forum i na serwerze. *Podanie napisane od razu po założeniu konta. *Podanie jest zbyt pospolite: -Jednolita czcionka, kolor, brak wyróżnienia. _______________________________________________ Moja rada: pograj na serwerze ponad miesiąc, napisz kilka sensownych postów, bądź aktywny i pomocny oraz przyłóż się pisząc kolejne podanie. Zapraszamy za miesiąc. Pozdrawiam
Zanim napiszesz kolejne podanie możesz przeczytać to: http://craftapple.pl/forum/showthread.php?tid=3414
Przykro mi ale jestem na nie... grasz na tym serwerze od niedawna a chcesz dostać tak odpowiedzialną rangę jaką jest pomocnik ? Nie znamy cie jeszcze, pograj trochę dłużej napisz podanie ponownie za miesiąc lub dwa i się zobaczy...podanie również mnie nie przekonało Następnym razem napisz trochę więcej zdań o sobie nie żałuj opowiedz o sobie bogato bo dzięki temu również cie poznajemy xD powodzenia