Cześć. Skoro werka napisała po tygodniu to też napisze ale następne Podanie oczywiście napiszę za miesiąc. Podanie na [Pomocnika] gracza Patryk12. Zapraszam do przeczytanie mojego Podania oto one: Dokładny nick w grze: Mój nick w grze to Patryk12. Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Serwerowi mogę poświęcić od 2 do 3 godzin. Ile masz lat: Mam 13 lat, rocznikowo 14. Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu: (np. Survival, creative, seablock) Na serwerze który nosi nazwę survival. Jak długo grasz w Minecraft: W minecraft gram 2 lata. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Na mc.craftapple.pl gram ok. 1,5 roku. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nie miałem tu nigdy bana. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: Tak, właśnie jestem w trakcja pełnienia funkcji [GlobalMod] Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): Tak, Pomocnik posiada jedną zasadniczą komednę: /kick (nick) (powód)- Ta komenda wyrzuca wybranego przez nas gracza z serwera np. /kick Patryk12 netykieta. Dlaczego Ty: No lubię pomagać graczom w ich problemach i jestem dość Pomocny. Znam wszystkie komendy Pomocnika. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: No więc tak: Nazywam się Hubert. Mam lat 13, rocznikowo 14. Lubię pomagać kolegom w nauce. Mam rodziców którzy nazywają się: -Mama -Asia -Tata - Marcin. Moja mama pracuję jako księgowa a mój tata jest w pracy gdzie robią różne wyroby z drutów. Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Tak, znam: - Przechodzenie koniem przesz ściany. Oczywiście jest tych bugów więcej ale więcej ale nie będę wymieniał. Wymień kilku członków ekipy: Ekipa to Moderatorzy oraz Pomocnicy: Moderatorzy: ||Mod|| wymiatacz23 ||Mod|| Phantom_Screw ||Mod|| ThreeEyedMaster ||Mod|| reconnect ||Mod|| pat277 Pomocnicy: ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 [size=medium] Jakie obowiązki ma Pomocnik: Obowiązki Pomocnika to m.in. to: - Pomagać Moderatorom w ogarnianiu czatu. -Być dyspozycyjnym( Wykonywać dodatkowe czynności wskazane przez Moderatora, Vice/Administratora). -Wyjaśniać graczom działanie komend. -Uczestniczyć w życiu serwera, dyskusjach na forum. -Kickować graczy za złe zachowanie. No i to chyba wszystko. Z góry dziękuje za wszystkie opinie. Pozdrawiam!!![/size]
Nie będę oceniał Twojego podanie, bo zostanie odrzucone z powodu krótkiego czasu pomiędzy podaniami. Na forum jest niepisana zasada że trzeba odczekać miesiąc przed nowym podaniem.
Witaj Patryk, a więc tak jestem na NIE. Powody zostały wymienione poniżej. * Nie pomagasz. * Wiek. * Podanie nie ładne. * Podanie krótkie i ubogie. * Twoja ortografia, interpunkcja oraz składowania Polskich zdań '' lerzy'' i kwiczy. Pozdrawiam ImaGer
Malutkie tak + Dużo grasz na craftapple Czasami pomagasz Długo grasz na craftapple - Czasami klniesz Twoja ortografia to dno Podanie ubogie
Na nie, nieładne podanko, mały wiek, nie pomagasz, i skoro poprzednie odrzucano to też poleci do kosza
Neutral po prostu neutral nie nie ani tak więc mi tu nie mówić że nie Bo : nie widzę cię na miejscu pomacnika Ortografia czasami strach się bać ale każdemu mogą się zdarzać błędy np. mi xD i w sumie tyle