Czy svip moze zagladac w enderchest podczas walki? Czy moze uzywac komend podczas walki? ============================================================= Jezeli tak prosilbym o uniemozliwienie gdy sie klepie gracze svip chowaj ity do enderchestu.
Spoko propozycja jak dla mnie, ale trzeba by obadać wszystkie ZA i PRZECIW. Dodatkowo myślę, że dobre byłoby zablokowanie /v podczas walki. Aby nie powtórzyła się sytuacja z okolic 18 dzisiaj podczas, której Phantom chowa się gdy ma 1HP -_-
phant się schował ? XD A co do komend, to nie, kub se SVipa i po problemie, Ranga ta jest poto, żeby dany gracz miał lepiej
Pisałem kiedys o tym, /ec /heal w czasie salki powinno tez byc wyłączone Z tym v tez dobra sprawa nie bedzie problemów
Wszystko na tak, co do phantoma i /v sytuacja została wyjaśniona i myśle, że nie ma potrzeby o niej wspominać
Po co jeszcze zmniejszać możliwości SVipa? Chcecie żeby żadnej komendy nie mógł używać? Wtedy na h** będzie potrzebny ten SVip a jak ktoś kupi to wyda 35zł na g*wno
Najwiecej do powiedzenia maja ci co tej kasy nie wydali Tu nie chodzi o usuniecie przywileju do komend, tylko ograniczenia ich w walce. Walka to walka repair all usunęli ec tez mogą prawie żadna strata. "wygraj albo zgiń" Teraz filozof Paweł : W prawdziwej walce nie wpiszec /ec i nie schowass swoich air maxow za hajs rodzicow. Wiec tutaj tez nie schowasz koxow
Three msciwy jesteś, mówił Ci to ktoś? Sprawa wyjaśniona, itemy oddane. To był odruch Co do tematu. Kupcie sobie svipa i nie marudzić