Cześć Jestem Franek jak już wszyscy wiedzą jestem młody i trafiłem na ten serwer długie lata temu. Zawsze byłem odrzucany przez ten serwer Przeklinali,wyzywali,hejtowali nie wiedziałem co robić więc też przeklinałem Czemu zawsze jestem we wszystkim odrzucany ten serwer to moje marzenia i nawet jak by to była prawda że go zamykają to bym płakał 392 miesięcy. Lubie ten serw pisze poraz 2 i chce się uciszyć z tym wszystkim ale nie jest mi łatwo ponieważ gdy gracze rzucają na mnie hejty nie wyzywam ich dawno to robiłem nwm jak z tym działać ignorować ich? Zaczynać Mój cel na CraftApple.pl to dobre granie i posiadanie sojuszu rozwijanie eq itemów magazynów to że mam magazyn na 8 kratek to nie jest nic smiesznego bo miałem tu dużo banów włamań na moje konto i wszystko zostało mi ukradzione. Nie jestem aż takim koxem Mówie wam to co dzień że umiem się klepać ale zawsze mówicie ze jestem frixem co boji sie wyjść Nie chce tracić moich surowców zdobytych godzinami ponieważ to długo a po to jest gra żeby sie rozwijać a nie tylko klepać sie. Pozdrawiam thereverend_
Cudowny wierszyk, szkoda, że na serwerze się tak nie zachowujesz tak jak tu piszesz. Ciągłe pisania, ze kogoś sklepiesz, bawienie się w koxa, startowanie do graczy o byle co. Tłumaczyłem ci, że twóje przepraszam nic nie znaczy bo zachowujesz się tak samo. Przykładem jest to, że 2 tyg. temu pisałeś, że sie zmienisz a dzisiaj już musiałem ci 2 muty wlepiać. Włamania i bany to tylko i wyłącznie twoja wina a nikogo innego. I za wszystkie twoje czyny od połowy serwera nigdy w zyciu nie uzyskasz wybaczenia a w szczególności u osób będących w ekipie i administracji
Witej thereverend_ o8] Ja tam Cie lubię, ale niestety dajesz się zbyt łatwo prowokować. Szczególnie jednemu z moderatorów Popracuj nad tym, a będzie dobrze Z Twojego postu wynika, iż mamy takie samo nastawienie do CraftApple Myślę, że Freebuild będzie dla nas idealny Dozoba na /spawn :shy:
thereverend smutna historia, użależnienie od grania na tylko jedny serwie ? Odwiedzaj też jakieś inne, poznawaj społeczność minecrafta inną niż tu. Nie żebym reklamował i zniechęcał do grania tutaj XD
Frania wyjdź i zamknij drzwi noobku http://img03.staticclassifieds.com/images_tablicapl/239324139_1_644x461_pralka-frania-shl-sprawna-antyk-katowice.jpg