Dokładny nick w grze: Gmanos Ile czasu możesz poświęcić serwerowi: Około 4 godzin dziennie. Ile masz lat: 15 Na jakim serwerze spędzasz najwięcej czasu (np. Survival, creative, seablock): Survival Jak długo grasz w Minecraft: Około 3 lat. Jak długo grasz na mc.craftapple.pl: Około 7 miesięcy. Czy miałeś/aś kiedyś tu bana: Nie, nigdy. Czy pełniłeś/aś podobną funkcje na innym serwerze: tak modem Czy znasz komendy Pomocnika (wymień je): /kick [nick] - Wyrzuca gracza z servera Dlaczego Ty: Jestem kulturalny, sumienny, pomocny, aktywny, miły, godny zaufania. Nie mam problemu w zawieraniu nowych przyjaźni, nie popełniam błędów ortograficznych i lubię pomagać nowym, zagubionym graczom. Opisz siebie w kilku długich zdaniach: Mam na imię Marcin, mam 15 lat. Interesuję się grami, origami, rysowaniem, fotografią i sportem. W wolnych chwilach lubię posłuchać muzyki, pograć na komputerze lub wyjść na dwór biggrin Czy znasz jakieś błędy/bugi na serwerze?: Przechodzenie koniem przez ścianę, bicie przez szkło/drzwi. Wymień kilku członków ekipy: ||Pomocnik|| DejVoo ||Pomocnik|| RaddiPL ||Pomocnik|| Nazilord24 ||Pomocnik|| krzyss06 ||Pomocnik|| Marcinek7 Jakie obowiązki ma Pomocnik: Pomocnik przede wszystkim musi pomagać adminowi w ogarnjaniu czatu.
Czy Ty jesteś całkiem zdrowy? Nie ma to jak skopiować punkty bez żadnej próby przerobienia żeby nie rzucało się w oczy. Jestem na NIE, podanie skopiowane ode mnie.